Mousse de ciocolata cu cafea din: oua, zahar, ciocolata, cafea, frisca, bomboane. Ingrediente: 2 ouă 50 g zahăr brun 300 g ciocolată cu lapte 100 g ciocolată neagră 50 ml cafea 400 ml frişcă lichidă bomboane pentru decor Mod de preparare: Bate energic albuşurile cu jumătate din zahăr, iar gălbenuşurile cu restul. Topeşte 200 […]
Mousse de ciocolata cu coniac din: ciocolata, oua, zahar, ardei, coniac, frisca. Ingrediente: 150 g ciocolată neagră 100 g ciocolată albă 3 ouă 2 linguri cu zahăr pudră 1-2 ardei iuţi roşii curăţaţi 2 linguri cu coniac 250 ml frişcă lichidă sare Mod de preparare: Rupe ciocolata în bucăţi şi pune-o într-un vas la […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.