O reteta de mousse de lamaie cu capsuni din: capsuni, gelatina, apa rece, zahar pudra, coaja de lamaie, zeama de lamaie, ulei de masline light, ou si iaurt. Ingrediente: 350 g capsuni 1 pliculet gelatina pudra 125 ml apa rece 150 g zahar pudra 2 lingurite coaja rasa de lamaie 125 ml zeama de lamaie […]
Mousse de frisca cu biscuiti din: biscuiti, unt, miere, iaurt, frisca, gelatina, zahar, sirop de capsuni. Ingrediente: 200 g biscuiţi simpli 50 g unt 2 linguriţe cu miere apă Pentru mousse: 400 g iaurt 250 ml frişcă lichidă 1 foaie de gelatină 2 pliculeţe cu zahăr vanilat sirop de căpşune Mod de preparare: Intr-un […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Mi-ai facut pofta de capsuni 😛
Imi place desertul asta foarte mult
Delicious mousse-le asta
Imi ploua in gura, si nu pare complicat de facut