Reteta zilei: Musaca de cartofi cu carne tocata de porc

Printeaza

O reteta de musaca de cartofi cu carne tocata de porc din: carne tocata de porc, cartofi, ceapa, sare, piper si bulion.

Musaca de cartofi cu carne tocata de porc

Ingrediente:

  • 800 g carne tocata de porc
  • 6 cartofi
  • 1 ceapa
  • Sare
  • Piper
  • Bullion

 

 

 

Mod de preparare:

Se curate si se spala cartofii. Se taie felii egale. Carnea toccata se amesteca cu o ceapa toccata marunt, sare si piper pana se omogenizeaza.

Musaca_de_cartofi_cu_carne_tocata_de_porc_02

Intr-o cratita potrivita se pun jumatate din feliile de cartofi. Se adauga carnea si se acopera apoi cu restul feliilor de cartofi.

Musaca_de_cartofi_cu_carne_tocata_de_porc_10

Se toarna 2-3 linguri de bullion se amesteca cu apa si se toarna peste compozitia din cratita. Se da la cuptor pentru aproximativ 1 ora si jumatate. Se serveste calda.

Musaca_de_cartofi_cu_carne_tocata_de_porc_12

Musaca de cartofi cu carne tocata de porc

Musaca de cartofi cu carne tocata de porc

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • musaca de cartofi cu carne tocata
  • musaca de cartofi cu carne tocata de porc

2 comentarii

  1. Foarte buna musacaua, imi place mult!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.