Metoda Eat-Stop-Eat: Un Ghid Aprofundat pentru Postul de 24 de Ore. Metoda Eat-Stop-Eat reprezintă o abordare simplă, dar provocatoare, a postului intermitent, care implică abstinența completă de la consumul de alimente pentru 24 de ore, o dată sau de două ori pe săptămână. Prin practicarea postului complet de la cină până la cină în ziua […]
Reteta zilei: Musaca de cartofi cu rosii si rozmarin
PrinteazaMusaca de cartofi cu rosii si rozmarin din: cartofi, ceapa, usturoi, usturoi, rosii, supa de pui, rozmarin, cimbru, ulei de masline, unt, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 kg cartofi, taiati felii
- 1 ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 cutie rosii, cuburi
- 3-4 cani supa de pui
- 1 legatura rozmarin, maruntit
- 2 linguri de cimbru
- 2 linguri de ulei de măsline
- 3 linguri de unt
- sare si piper
Mod de preparare:
Puneti cartofii felii intr-o oala impreuna cu supa de pui la fiert. Fierbeti aproximativ 7-8 minute.
Scurgeti si pastrati deoparte. incalzeste cuptorul la 200C. Se incalzeste o tigaie, se incinge uleiul de masline si se adauga ceapa si rosiile.
Gatiti cateva minute.
adauga usturoiul si se condimenteaza cu sare si piper. Scoateti amestecul din tigaie.
Intr-o tava adaugati un strat de cartofi, amestecul de rosii, verdeata, inca un start de cartofi si presarati unt.
Asezonati cu sare si piper si dai la cuptor pentru 45-60 de minute. Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.
Musaca de cartofi cu rosii si rozmarin
Pofta buna!
Sandviș cu Rucola și Somon Afumat
Sandviș cu Rucola și Somon Afumat din: paine integrala, somon afumat, rucola, crema de branza, lamaie, ceapa rosie, capere, sare, piper. Descoperiți un sandviș ideal pentru prânz, care combină gustul intens al somonului afumat cu prospețimea rucolii și cremozitatea brânzei. Acest sandviș cu rucola și somon afumat este perfect pentru o masă rapidă, dar sofisticată, […]