Reteta zilei: Musaca de pui
PrinteazaO reteta de musaca de pui din: piept de pui, cartofi, ceapa rosie, morcovi, ardei, smantana, oua, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente:
- 800g piept de pui
- 7-8 cartofi
- 3 cepe rosii
- 2 morcovi
- 2 ardei
- 200g smantana
- 3 oua
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curata cartofii si se pun la fiert. Ceapa, ardeii si morcovii se spala, se curata si se toaca marunt. Pieptul de pui se taie in bucati mici.
Legumele si carnea se calesc intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei. Nu uitati sa condimentati compozitia.
Dupa ce cartofii s-au fiert, se taie rondele si intr-o tava stropita cu ulei se pune un strat de cartofi. Urmatorul strat va fi din carne si legume, dupa care se mai pune un strat de cartofi rondele.
Patrunjelul se toaca marunt, se amesteca bine cu smantana si se toarna peste cartofi.
Ouale se bat cu furculita, se pun peste smantana si se intind cu o lingura.
Se introduce musacaua la cuptor pentru 30 minute verificand din cand in cand daca s-a rumenit.
Musaca de pui
Pofta buna!
Incoming search terms:
- musaca de pui
Vaaaai, cum arata musacaua asta
ce-as manca niste musaca de pui 🙂
Arata foarte bine musacaua