Reteta zilei: Muschi de porc invelit in bacon
PrinteazaMuschi de porc invelit in bacon din: muschiulet de porc, otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, cimbru, condimente, piper, usturoi, bacon.
Ingrediente:
- 3 kg muschiulet de porc fara os
- 3 linguri otet balsamic
- 2 linguri ulei de masline
- 6 crengute proaspete de rozmarin
- 6 crengute de cimbru proaspat
- 2 linguri condimente de friptura de porc
- 1 lingurita piper negru proaspat macinat
- 6 catei de usturoi, zdrobit
- 6 felii de bacon
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200C, apoi ungeti mușchiul de porc pe toate partile cu oțet balsamic și ulei de măsline.
Apoi, crestati mușchiul si puneti in locurile crestate usturoi zdrobit. Puneti condimentele intr-un bol, amestecati si frecati muschiul pe toate partile.
Puneti 2 crengute de rozmarin și 2 crengute de cimbru pe bucata de mușchi. Apoi inveliti muschiul in feliile de bacon.
Puneti bucata de muschi in tava si gatiti la 170C pentru 40-45 de minute. Feliati muschiul si serviti.
Muschi de porc invelit in bacon
Pofta buna!
Da, asa mai zic si eu. Arata demential muschiul invelit in bacon. Bravo!