Muschi de porc la gratar din: muschi de porc, usturoi, sos de soia, zahar brun, cimbru, ardei iute, ghimbir.
Ingrediente:
2 buc muschi de porc
3 catei de usturoi, tocat
1 ceasca sos de soia
2 linguri zahar brun
2 crengute de cimbru
2 ardei iuti
1 lingurita ghimbir
Mod de preparare:
Intr-un castron combinati sos de soia, ghimbir, usturoi si zahar brun, apoi adaugati carnea de porc impreuna cu amestecul de sos intr-o punga care se inchide ermetic.
Agitati, apoi dati la frigider peste noapte.
Incingeti gratarul, scoateti carnea din frigider pe o farfurie sa se obisnuiasca cu temperature camerei.
Puneti carne ape gratar si gatiti pe toate partile pana se patrunde bine.
Transferati pe o farfurie mare, lasati sa se odihneasca, feliati si serviti.
Escalop de porc la gratar din: carne de porc, ardei gras, usturoi, suc de lamaie, rosii, coriandru verde, otet de vin rosu, sos chili, sare, piper macinat, ulei de masline. Ingrediente: 8 felii de carne de porc 1 ardei gras rosu 2 catei de usturoi 4 linguri suc de lamaie 4 rosii 2 linguri coriandru verde […]
Pastrama de porc la gratar cu muraturi din: pulpa de porc, ulei din samburi de struguri, boia de ardei dulce, usturoi, ceapa, cimbru, castraveti murati, gogosari murati, sare si piper. Ingrediente: 800 g pulpa de porc 100 ml ulei din samburi de struguri 3 linguri boia de ardei dulce 5-6 linguri boia de ardei dulce […]
Cotlete de porc cu rozmarin la gratar din: cotlete de porc, rozmarin, usturoi, sare, piper. Ingrediente: cotlete de porc 2 lingurite rozmarin proaspăt tocat 2-3 catei de usturoi tocat 2 lingurite sare 2 lingurite piper Mod de preparare: Se incalzeste gratarul. Adăugați rozmarin și usturoi intr-un castron impreuna cu sare și piper. Amestecati bine. […]
Cotlet condimentat de porc la gratar din: porc, sare, condimente. Ingrediente: 5 cotlete de porc sare condimente, după preferinţa Mod de preparare: Cotletele se bat de două-trei ori uşor, se sărează, se condimentează şi se pun la fript pe un grătar încins. Se frige carnea pe o parte, până ce capătă dungile rumene de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Mi-ai facut pofta cu reteta asta!