Tocanita cu carne de miel din: carne de oaie sau miel, orez, linte, garam masala, nucsoara, seminte de mustar, pudra de coriandru, pudra de chimion, pudra de chili, ceapa, turmeric, rosii, ghimbir cu usutroi suc de limeta, frunze de coriandru, unt, sare. Este un preparat traditional din India care este foarte populara in timpul festivalelor, […]
Reteta zilei: Muschi de porc cu sos de muştar – usor de preparat
PrinteazaMuschi de porc cu sos de mustar din: sos de soia, vin, zahar brun, muschiluet de porc, smantana, maioneza, mustar, ceapa.
Ingrediente marinata:
- 1/4 ceasca sos de soia
- 1/4 cana vin
- 2 linguri de zahar brun
- 1 muschiulet de porc
sos:
- 1/3 cana smantana
- 1/3 cana maioneza
- 2 lingurite mustar
- 2 cepe, fin tocate
Mod de preparare:
Se amesteca ingredientele pentru marinata , se adauga carnea de porc și se lasa la marinat timp de cateva ore.
Incalziti cuptorul la 180C. Scoateți carnea de porc din marinata si da la cuptor intr-o tigaie timp de 1 ora, amestecand ocazional.
Intre timp se amesteca impreuna ingredientele pentru sos pana la omogenizare.
Cand carnea este gata, scoateți din cuptor, lasati sa se odihneasca timp de 5 minute, taiati felii subțiri și se servește cu sos.
Muschi de porc cu sos de muştar
Pofta buna!
Edamame cu Sos Teriyaki din: edamame, sos teriyaki, ulei de susan, sos de soia, usturoi, ghimbir, miere, seminte de susan prajite si ceapa verde. Ingrediente: 2 căni de edamame (boabe de soia verde congelate) 2 linguri sos teriyaki 1 lingură ulei de susan 1 lingură sos de soia 1 cățel de usturoi tocat mărunt […]