Reteta zilei: Muschi de vita cu legume la tigaie

Printeaza

Muschi de vita cu legume la tigaie din: amidon, apa, usturoi, muschi de vita, ulei, broccoli, ceapa, sos de soia, zahar brun, ghimbir, morcovi, seminte de susan, orez fiert.

 

 

Ingrediente:

  • 4 linguri de amidon
  • 1/2 cana de apa+2 linguri de apa
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 bucata muschi de vita, taiat fasii subtiri
  • 3-4 linguri ulei
  • 4-5 cesti broccoli
  • 2 cepe, taiate felii
  • 2/3 ceasca sos de soia
  • 4 linguri de zahar brun
  • 2 lingurite de ghimbir proaspat ras
  • 1/2 cana morcovi, felii
  • 1 lingura seminte de susan
  • orez fiert, pentru servire

 

Mod de preparare:

Intr-un castron combinati 2 linguri de amidon si 2 linguri de apa. Se amesteca pana la omogenizare. Adaugati muschiul si amestecati.

Intr-un castron mic combinati sosul de soia, ghimbir, zahar brun, 2 linguri de amidon de porumb si restul de 1/2 cana de apa pana se omogenizeaza.

Intr-o tigaie mare sau wok se prajeste carnea de vita intr-o lingura de ulei, scoateti si pastrati calda.

Adaugati 2 linguri de ulei in wok si se prajesc morcovii, broccoli si ceapa timp de aproximativ 4 minute.

Se adauga usturoiul si gatiti pentru un alt minut. Adaugati din nou carnea de vita in wok.

Adaugati amestecul de zahar și sosul de soia in tigaie. Gatiti timp de aproximativ 2 minute.

Se decoreaza cu seminte de susan si se servete cu orez.

 

Muschi de vita cu legume la tigaie

Muschi_de_vita_cu_legume_la_tigaie_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.