Muschi de porc la gratar cu ghimbir din: muschi de porc, usturoi, sos de soia, zahar brun, cimbru, ardei iute, ghimbir. Ingrediente: 2 buc muschi de porc 3 catei de usturoi, tocat 1 ceasca sos de soia 2 linguri zahar brun 2 crengute de cimbru 2 ardei iuti 1 lingurita ghimbir Mod de preparare: Intr-un […]
Reteta zilei: Muschiulet de porc la gratar
PrinteazaMuschiulet de porc la gratar din: seminte de coriandru, seminte de fenicul, fulgi de ardei, rozmarin, usturoi, sare, piper, ulei de masline, muschiulet de porc.
Poate te intereseaza si Pastrama de porc la gratar
Ingrediente:
- 3/4 linguriță de semințe de coriandru
- 1 1/4 linguriță de semințe de fenicul
- 1/2 lingurita fulgi de ardei roșu
- 1 1/2 linguri rozmarin proaspat, tocat
- 3 catei de usturoi, tocat
- 1 1/2 lingurite sare
- 3/4 lingurita piper negru proaspat macinat
- 1 lingura ulei de masline
- 1 muschiulet de porc
Mod de preparare:
Într-un mojar cu pistil, combinati coriandru, fenicul si fulgii de ardei.
Zdrobiti bine. Într-un castron mic, se adauga rozmarin, usturoi, sare, piper și condimentele zdrobite.
Se amestecă pentru a se combina. Așezați carnea de porc pe o foaie de copt intr-o tava.
Frecati cu ulei de măsline carnea de porc. Se presara amestecul de condimente si frecati-l cu mâinile.
Acoperiti cu folie de plastic si bagati la frigider cel puțin o oră.
Se încălzește gratarul la foc mediu-mare, aproximativ 180C.
Puneti carnea pe gratar pentru 12-15 minute, intorcand-o la jumatatea timpului.
Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.
Muschiulet de porc la gratar
Pofta buna!
Muschi de porc impanat la gratar
Muschi de porc impanat la gratar din: muschi de porc, slanina, usturoi, ceapa, ardei, piper, cimbru. Ingrediente: 1 muşchi de porc slănină afumată usturoi ceapa ardei 1 ardei iute piper cimbru Mod de preparare: Se împănează 1 muşchi de porc cu slănină afumată tăiată felii şi cu jumătăţi de căţei de usturoi şi se […]
Vreau si eu