Muschiulet de porc cu sos de ciuperci din: porc, otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, cimbru, condimente, usturoi, ciuperci, ceapa, vin rosu, unt.
Ingrediente:
1 kg muschiulet de porc
1 lingura otet balsamic
1 lingura ulei de masline
1 lingura rozmarin proaspat tocat
2 linguri de cimbru proaspat tocat
1 lingura condimente de friptură
3 catei de usturoi zdrobit + 3 catei de usturoi tocat
1 k/2 kg ciuperci felii
1 ceapa tăiată în felii subțiri
¾ cană de vin roșu
3 linguri de unt tocat
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Ungeti mușchiul pe toate laturile cu oțet balsamic și ulei de măsline.
Într-un castron mic, combinati rozmarin, 1 lingura cimbru, condimente și 3 catei de usturoi zdrobit.
Frecați cu acest amestec muschiuletul de porc într-un vas.
Adaugati ciupercile, 3 catei de usturoi tocat, ceapă, vin rosu si restul de 1 lingura cimbru proaspat tocat.
Acoperiti cu unt. Dati la cuptor pentru 20-25 de minute.
Muschi de porc la gratar cu sos de portocale din: ardei iuti ancho, portocale, usturoi, oregano uscat, file de muschi de porc, varza Kale, otet din vin alb, ulei de masline. Ingrediente: 2 ardei iuti ancho mari, fara cozi 3 portocale mari 2 catei de usturoi 1/4 lingurita de oregano uscat 450g file de muschi de porc 170g varza Kale, feliata fin […]
Muschiulet de porc la gratar cu sos worcestershire din: muschiulet de porc, sos barbeque, jeleu de struguri, sos sriracha, sos worcestershire, usturoi, piper. Poate te intereseaza si: Cotlete de porc cu legume la gratar Muschiulet de porc la gratar Cotlete de porc la gratar aromate cu ienibahar Ingrediente: 2 muschiuleti de porc ½ ceasca sos […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
A iesit bun muschiuletul?