Reteta zilei: Naut copt cu aroma de scortisoara

Printeaza

Naut copt cu aroma de scortisoara din: naut, sirop de artar, scortisoara, esenta de migdale.

 

Ingrediente: 

  • 1 cutie naut
  • ¼ ceasca sirop de arțar
  • 1 lingurita scortisoara
  • ½ linguriță esenta de migdale

 

 

 

Mod de preparare:

Scurgeți și clătiți năutul.

Uscati pe prosoape de hartie timp de 30 de minute.

Naut copt cu aroma de scortisoara

Preîncălziți cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt.

Răspândiți năutul pe foaia de copt.

Coaceți 30 de minute.

Combinați siropul de arțar, scorțișoară și esenta de migdale într-un bol.

Adăugați năutul și amestecați ușor.

Naut copt cu aroma de scortisoara

Transferati inapoi pe foaia de copt si mai dati la cuptor 5 minute.

Serviti rece.

Naut copt cu aroma de scortisoara

Naut copt cu aroma de scortisoara

Naut copt cu aroma de scortisoara

 

Pofta buna!

 


 

Poate te intereseaza si:

 

Reteta zilei: Naut picant copt

retete

Curry de legume și năut

Curry de legume și năut: ceapa, usturoi, ardei iute, morcov, cartof dulce, ardei gras, naut, lapte de cocos, pasta de curry vegana, turmeric, sare, piper, coriandru. Nautul este o sursă bogată de proteine, fibre alimentare, vitamine (cum ar fi vitamina B6 și acidul folic) și minerale (cum ar fi fierul, magneziul și zincul). Este, de […]

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.