Curry cu naut si mei din: ulei de cocos, ceapa verde, jalapeno, usturoi, ghimbir, pudra de curry, chimion, ardei gras, mei, naut, sare de mare, lapte de cocos, supa de legume, lime. Ingrediente: 1 lingurita ulei de cocos, topit 30 gr ceapa verde tocata 1/2 jalapeno, tocat 2 catei de usturoi, tocat 2 lingurite ghimbir […]
Reteta zilei: Naut picant copt
PrinteazaNaut picant copt din: ulei de masline, curry, cuisoare, scortisoara, piper cayenne, ghimbir, sare de mare.
Ingrediente:
- 1 cutie naut
- ¼ ceasca de ulei de masline
- ½ linguriță de praf curry
- ½ lingurițe de mix de condimente, dupa preferinta
- ½ linguriță cuișoare
- ½ lingurita condimente pentru dovleac
- 2 lingurite scorțișoară
- ½ linguriță piper cayenne
- 2 lingurițe ghimbir, ras
- 2 lingurite sare de mare
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Adaugati nautul in ulei, apoi puneți într-un castron.
Combinați toate condimentele într-un castron mic, amestecati si adaugati peste naut. Amestecati bine
Transferati pe o foaie de copt intr-o tava si dati la cuptor timp de aproximativ 30 de minute.
Amesecati la jumatatea timpului.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Naut picant copt
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele de naut cu sos din: naut, patrunjel, usturoi, ceapa, chimion, coriandru, turmeric, pudra de ardei iute, praf de copt, ulei, vin alb, dafin,telina, morcovi, sparanghel, ridichi, fasole verde, rodie, caju, seminte de susan, rosii, usturoi, zahar brun, sirop de agave. Ingrediente: 200 g de năut uscat 25 g de pătrunjel, frunzele culese, iar tulpinile […]
Carnaciori vegetali din naut din: naut, orez, pesmet, ceapa, rosii, busuioc, oregano, sos de soia, ulei, patrunjel. Ingrediente: 2 ceşti năut 1 cană orez 1 ceaşcă pesmet 1 ceapa 1/2 ceaşcă roşii decojite conservate în bulion 1/2 linguriţă busuioc uscat 1 linguriţă oregano uscat mărunţit 2 linguri sos de soia 1/2 legătură pătrunjel 1 lingură ulei […]
Pofta buna!