Reteta zilei: Negresa cu aroma de vanilie

Printeaza

Negresa cu aroma de vanilie din: unt, ciocolata, cacao, zahar, oua, vanilie, faina, sare.

 

Ingrediente: 

  • 1 ½ pachete de unt
  • 60gr ciocolată, mărunțită
  • ¼ ceasca cacao
  • 2 cani de zahăr
  • 3 ouă
  • 1 linguriță de esenta de vanilie
  • 1 ceașcă faina
  • ½ lingurița sare

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170 C. In 2 tavi asezati hartie de copt.

Se topește untul cu ciocolata, amestecând ocazional.

Negresa cu aroma de vanilie

Opriti focul. Se amestecă. Adăugați cacao, zahăr, ouă, vanilie și făină.

Negresa cu aroma de vanilie

Se amesteca foarte bine. Turnati apoi aluatul în tavile pregatite.

Presarati sarea.

Negresa cu aroma de vanilie

Coaceți timp de aproximativ 35 de minute.

Se lasa sa se răceasca, se taie si se serveste.

Negresa cu aroma de vanilie

Negresa cu aroma de vanilie

Negresa cu aroma de vanilie

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si: 

Negresa de casa

Negresa de casa din: zahar, lapte, ciocolata, unt, cacao, oua, faina, praf de copt. Ingrediente: 500 g zahăr un pahar lapte/apă 300 g ciocolată cu lapte sau menaj 250 g unt 2 linguri cacao 4 ouă 200 g făină un plic praf de copt   Mod de preparare: Zahărul, laptele, untul, cacaua şi 200 g […]

 

Reteta zilei: Negresa cu alune si curmale

Negresa cu alune si curmale din: ciocolata, unt, oua, zahar, vanilie, faina, curmale, alune, zahar pudra. Ingrediente:  350gr ciocolata, rupta bucati 225gr unt, taiat bucati 3 oua 115gr zahar 1 lingurita vanilie 75gr faina 225gr curmale, maruntite 200gr alune, maruntite zahar pudra, pentru servire Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 190C. Ungeti o tava si […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.