Negresa cu biscuiti din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina, bicarbonat, cacao, biscuiti. Ingrediente: 180 g unt 180 g ciocolată neagră 3 ouă 200 g zahar pudră 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 80 g făină 1 vârf de cuţit bicarbonat 40 g praf de cacao neagră 80 g ciocolată albă 50 g ciocolată cu lapte 120 […]
Reteta zilei: Negresa cu ciocolata si bere neagra
PrinteazaNegresa cu ciocolata si bere neagra din: faina, cacao, sare, ciocolata amaruie, unt, bere neagra, oua, zahar, zahar brun, esenta de vanilie, fulgi de ciocolata.
Ingrediente:
- 1 cana faina
- 1/4 cană pudră de cacao
- 1/2 linguriță sare
- 130 gr ciocolată amaruie, tocata
- 1/2 cana unt nesărat
- 1/2 ceașcă bere neagră
- 4 oua
- 1 cană de zahăr
- 1 cană de zahăr brun
- 2 lingurite esenta de vanilie
- 1 cană fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 160C. Ungeti cu unt si tapetati cu faina o tavă de copt.
Într-un bol mediu, se cerne împreună făină, pudră de cacao și sare.
Se topeste ciocolata la bain-marie. Într-o tigaie mica la foc mediu, se topește untul, aproximativ 5 minute.
Se toarnă în ciocolată și se amestecă până sunt combinate. Se incorporeaza berea neagra.
Într-un bol mediu separat, amestecati împreună ouă și zaharuri aproximativ 2 minute.
Se adaugă amestecul de ciocolată și bateti pana se combina.
Adăugați ingredientele umede la ingredientele uscate și se amestecă până când toate ingredientele sunt bine combinate.
Adaugati fulgii de ciocolata.
Se ttransfera in tava pregatita și coaceti timp de 35-40 de minute.
Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească complet.
Negresa cu ciocolata si bere neagra
Pofta buna!
Negresa cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, faina, zahar, praf de copt, unt, ulei, ciocolata, vanilie, oua, sare. Ingrediente: Pentru baza crocantă: 200 g fulgi de ovăz 100 g făină 150 g zahăr 1/2 linguriţă praf de copt 200 g unt 1 lingură ulei pentru tavă Pentru negresa: 150 g ciocolată neagră 250 g […]