Reteta zilei: Negresa cu ciocolata si bere neagra

Printeaza

Negresa cu ciocolata si bere neagra din: faina, cacao, sare, ciocolata amaruie, unt, bere neagra, oua, zahar, zahar brun, esenta de vanilie, fulgi de ciocolata.

 

Ingrediente: 

  • 1 cana faina
  • 1/4 cană pudră de cacao
  • 1/2 linguriță sare
  • 130 gr ciocolată amaruie, tocata
  • 1/2 cana unt nesărat
  • 1/2 ceașcă bere neagră
  • 4 oua
  • 1 cană de zahăr
  • 1 cană de zahăr brun
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 cană fulgi de ciocolata

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 160C. Ungeti cu unt si tapetati cu faina o tavă de copt.

Într-un bol mediu, se cerne împreună făină, pudră de cacao și sare.

Negresa_cu_ciocolata_si_bere_neagra
Se topeste ciocolata la bain-marie. Într-o tigaie mica la foc mediu, se topește untul, aproximativ 5 minute.

Se toarnă în ciocolată și se amestecă până sunt combinate. Se incorporeaza berea neagra.

Într-un bol mediu separat, amestecati împreună ouă și zaharuri aproximativ 2 minute.

Se adaugă amestecul de ciocolată și bateti pana se combina.

Negresa_cu_ciocolata_si_bere_neagra_02

Adăugați ingredientele umede la ingredientele uscate și se amestecă până când toate ingredientele sunt bine combinate.

Adaugati fulgii de ciocolata.

Negresa_cu_ciocolata_si_bere_neagra_03
Se ttransfera in tava pregatita și coaceti timp de 35-40 de minute.

Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească complet.

Negresa_cu_ciocolata_si_bere_neagra_04
Se taie si se serveste.

Negresa_cu_ciocolata_si_bere_neagra_05

Negresa cu ciocolata si bere neagra

Negresa_cu_ciocolata_si_bere_neagra_05

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Negresa cu biscuiti

Negresa cu biscuiti din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina, bicarbonat, cacao, biscuiti. Ingrediente: 180 g unt 180 g ciocolată neagră 3 ouă 200 g zahar pudră 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 80 g făină 1 vârf de cuţit bicarbonat 40 g praf de cacao neagră 80 g ciocolată albă 50 g ciocolată cu lapte 120 […]

Negresa cu fulgi de ovaz

Negresa cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, faina, zahar, praf de copt, unt, ulei, ciocolata, vanilie, oua, sare. Ingrediente: Pentru baza crocantă: 200 g fulgi de ovăz 100 g făină 150 g zahăr 1/2 linguriţă praf de copt 200 g unt 1 lingură ulei pentru tavă Pentru negresa: 150 g ciocolată neagră 250 g […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.