Ceai de Lemn Dulce: Elixirul Dulce și Aromatic pentru Relaxare din: radacina de lemn dulce, apa. Ceaiul de lemn dulce este un elixir aromatic și reconfortant, cunoscut pentru proprietățile sale de calmare și beneficiile aduse sănătății. Rădăcina de lemn dulce, ingredientul principal, este apreciată în medicina tradițională pentru efectele sale antiinflamatorii și capacitatea de a […]
Reteta zilei: Negresa cu ciocolata neagra si nuci pecan
PrinteazaNegresa cu ciocolata neagra si nuci pecan din: ciocolata neagra, ciocolata, unt nesarat, pudra de cacao, oua, zahar brun, esenta de vanilie, sare de mare, bicarbonat de sodiu, faina, nuci pecan.
Ingrediente:
- 150gr ciocolata neagra
- 60 gr ciocolata
- 1/2 cana unt nesărat
- 3 linguri pudră de cacao
- 3 oua
- 1¼ cani zahar brun
- 2 lingurite esenta de vanilie
- ½ lingurita sare de mare
- 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 cană făină
- 1 pumn nuci pecan
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170C. Asezati hartie de copt intr-o tavza.
Topiti ciocolata și untul într-un castron la bain-marie.
Se adauga pudra de cacao.
Într-un bol mediu, amestecati împreună ouă și zahăr brun.
Incorporati esenta de vanilie.
Adăugați amestecul de ciocolată și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați sare, bicarbonat de sodiu și făină.
amestecă până la omogenizare.
toarna in tava, se adauga nucile.
Coaceți pentru 30-35 minute, lasati sa se raceasca, taiati si serviti.
Negresa cu ciocolata neagra si nuci pecan
Pofta buna!
Vinul Pétrus – Tradiție, Legendă și Lux în Lumea Vinurilor
Vinul Pétrus – Tradiție, Legendă și Lux în Lumea Vinurilor. Pétrus, un vin exclusiv din Merlot situat în Pomerol, Bordeaux, este adesea menționat printre cele mai scumpe și căutate vinuri din lume. Proprietatea nu este clasificată în sistemul Bordeaux, dar reputația și calitatea vinului său fac din Pétrus un nume sinonim cu luxul în vinificație. […]
Pofta buna!