Negresa cu inghetata de cocos si felii de capsuni din: unt ne nuci, sirop de artar, ou, unt topit, bicarbonat, cacao, esenta de vanilie, apa, inghetata de nuca de cocos, capsuni.
Ingrediente:
230 gr unt de nuci
½ ceasca sirop de artar
1 ou
2 linguri unt topit
¼ lingurita bicarbonat de sodiu
6 linguri de pudra de cacao
1 lingurita esenta de vanilie
Ingrediente sos:
3 linguri sirop de artar
1 lingura de apa
2 linguri de pudra de cacao
Inghetata de nuca de cocos
felii de capsuni
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180C.
Se amesteca impreuna toate ingredientele pentru prajituri si se toarna aluatul intr-un vas termorezistent si coaceți timp de 20 minute.
Lasati sa se raceasca complet.
Intre timp preparati sosul: se amesteca impreuna toate ingredientele, cu exceptia inghetatei si a capsunilor.
Negresa cu biscuiti din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina, bicarbonat, cacao, biscuiti. Ingrediente: 180 g unt 180 g ciocolată neagră 3 ouă 200 g zahar pudră 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 80 g făină 1 vârf de cuţit bicarbonat 40 g praf de cacao neagră 80 g ciocolată albă 50 g ciocolată cu lapte 120 […]
Negresa cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, faina, zahar, praf de copt, unt, ulei, ciocolata, vanilie, oua, sare. Ingrediente: Pentru baza crocantă: 200 g fulgi de ovăz 100 g făină 150 g zahăr 1/2 linguriţă praf de copt 200 g unt 1 lingură ulei pentru tavă Pentru negresa: 150 g ciocolată neagră 250 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Sa-mi dai si mie din negresa asta 🙂
Arata foarte bine!
Mi-ai facut pofta de o prajitura 🙂