Reteta zilei: Negresa cu zmeura si nuci pecan

Printeaza

Negresa cu zmeura si nuci pecan din: ulei de masline, ciocolata amaruie, zahar, oua, esenta de vanilie, faina, praf de espresso, praf de copt, sare de mare, zmeura, nuci pecan, sare de mare grunjoasa.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente: 

  • ¼ cană ulei de măsline
  • 240gr ciocolata amăruie, tocata
  • ¾ cană zahăr
  • 2 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • ¼ cană făină
  • 2 lingurite praf de espresso
  • 1/4 linguriță praf de copt
  • 1/4 linguriță sare de mare
  • 1 cană de zmeură proaspătă
  • 1/2 ceașcă nuci pecan tocate
  • sare de mare grunjoasă

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 170 C. Intr-o tava asezati hartie de copt.

La bain-marie amesteca uleiul de măsline și ciocolată amăruie la foc mic, amestecand pana cand ciocolata este complet topita și netedă.

Scoateți de pe foc și se adauga zahărul, incorporati ouale, unul cate unul, adaugati vanilie și băteti până zaharul este dizolvat.

Adaugati faina, praf de espresso, praf de copt și sare și amesteca pana la omogenizare.

Turnati in tava si se presara zmeura, nuci pecan și sare de mare grunjoasa.

Dati la cuptor și coaceti timp de aproximativ 30 de minute.

Scoateți din cuptor și se lasă să se odihnească timp de 30 de minute înainte de feliere.

Serviti imediat dupa feliere.

Negresa cu zmeura si nuci pecan

Negresa cu zmeura si nuci pecan

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.