Negrese glazurate din: lapte, faina, zahar, unt, cacao, oua, praf de copt, zahar vanilinat, sare, ciocolata, smantana, Ingrediente: Pentru aluat: 250 ml lapte 250 g făină 200 g zahăr brun 100g unt topit 50 g cacao 3 ouă 5 g praf de copt 2 plicuri zahăr vanilinat puţină sare Pentru glazură: 200 g ciocolată cu […]
Negrese cu ciocolata amaruie din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina. Ingrediente: 250 g unt nesărat 200 g ciocolată amăruie 4 ouă 300 g zahăr tos 175 g făină 100 g marshmallows, tocate 100 g bânuti de ciocolată, rupţi bucăţi 100 g baton crocant de ciocolată, rupt bucăţi Mod de preparare: Incinge cuptorul la 4/180°C. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.