Reteta zilei: Negrese cu ciocolata si unt de arahide

Printeaza

Negrese cu ciocolata si unt de arahide din: ciocolata neagra, unt, unt de arahide, zahar brun, oua, esenta de vanilie, faina, batoane de ciocolata cu unt de arahide.

 

Ingrediente:

  • 1 ciocolata neagra
  • 1/2 ceasca de unt, topit
  • 1/2 cana unt de arahide
  • 2 cani zahar brun
  • 4 oua
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 cana faina
  • batoane de ciocolata cu unt de arahide, maruntite

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C. Intr-o tava puneti hartie de copt. Topiti ciocolata intr-un bol de sticla la microunde.

Lasati sa se raceasca. Intr-un bol mare , amestecati impreuna unt , unt de arahide si zahar brun.

adauga oualele si esenta de vanilie> amestecati bine.

Se incorporeaza ciocolata topita si faina. Se adauga batoanele de ciocolata maruntite, insa pastrati o parte pentru a aduaga deasupra si se amesteca bine.

Adaugati aluatul in tava. Acoperiti cu restul de batoane maruntite.

Coaceti 25-35 de minute. Lasati sa se raceasca complet. Dati la frigider peste noapte, apoi taiati si serviti.

 

Negrese cu ciocolata si unt de arahide

Negrese cu ciocolata si unt de arahide

 

Pofta buna!

 

 

 

Dal Makhani: Secretele Rețetei Tradiționale și Istoria sa Fascinantă

Dal Makhani este o capodoperă culinară a bucătăriei indiene, cu origini în regiunea Punjab din India. Această tocană de linte cremoasă a parcurs un drum lung de la originile sale umile până la a deveni un fel de mâncare iubit la nivel global, simbolizând esența confortului […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu o negresa 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.