Negrese, un desert simplu si delicios, negresele sunt foarte potrivite pentru o dupa-amiaza in familie, iar cei mici le vor indragi!
Ingrediente:
- 4 oua
- 300g zahar pudra
- 200g unt nesarat
- 150g ciocolata neagra
- 150g faina
- 3 ½ g praf de copt
- 250g fulgi de ciocolata neagra
Mod de preparare:
Se incalzește cuptorul la 170 ° C. Puneti oualele și zaharul intr-un bol mare. Bateti bine pana se omogenizeaza. Topiti ciocolata cu untul la bain-marie.
Se amesteca ușor pana cand untul si ciocolata s-au topit, apoi se incorporeaza in amestecul de oua cu zahar.
Adaugati faina si praful de copt si bateti din nou pana se incorporeaza. Atentie, faina nu trebuie sa faca cocoloase.
Apoi se incorporeaza fulgii de ciocolata. Intr-o tava de copt se pune hartie de copt.
Turnati aluatul in tava si dati la cuptor. Coaceti timp de 30 de minute. Scoateți din cuptor și lasati sa se raceasca. Taiati si serviti.
Negrese
Pofta buna!
Cum se Prepara Negrese (VIDEO)
Negrese: Ingrediente: 200 g ciocolată neagră (menaj) 220 g unt 200 g zahăr brun 250 g zahăr tos un praf de sare 4 ouă şi 2 gălbenuşuri 250 g făină 6 linguri cacao 1 plic zahăr vanilat
Reteta zilei: Negrese cu unt de arahide
Negrese cu unt de arahide din: unt nesarat, faina, zahar, zahar brun, pudra de cacao, espresso, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare de mare, ciocolata amaruie, sirop de porumb, unt de arahide, oua, esenta de vanilie, crema de unt de arahide.
Reteta zilei: Negrese cu ciocolata neagra
Negrese cu ciocolata neagra din: unt, ciocolata neagra, pudra de cacao, zahar, esenta de vanilie, oua, faina, fulgi de ciocolata, zahar pudra.
Delicioasa negresa asta
Bune, bune negresele, dar de fapt e O negresa 🙂