Reteta zilei: Noodles de casa

Printeaza

Noodles de casa din: faina de hrisca, faina, apa minerala, amidon.

 

Ingrediente:

  • 2 cani faina de hrisca
  • 1/2 ceasca faina alba
  • 3/4 cana apa minerala
  • Amidon

 

 

 

Mod de preparare:

Combinati faina si amestecati usor. Adaugati apa minerala si framantati pana obtineti aluatul dur, dar usor sfaramicios. Formati din aluat un disc.

Intindeti aluatul si presarati amidon, apoi rulati si pliati aluatul. Cu ajutorul unui cutit foarte ascutit taiati noodles subtiri.

Gatiti dupa preferinta sau dati la congelator pana la folosire. Daca ati ales varianta gatitului, fierbeti apa intr-o oala mare, iar intr-o alta oala pueti apa cu gheata.

In apa clocotita adaugati sare si scufundati taiteii. Gatiti pentru 60 de secunde.

Clatiti bine cu apa rece, lasati sa se scurga si serviti dupa prefeinta.

 

Noodles de casa

Noodles de casa

 

Pofta buna!

 

 

 

Fasole cu afumatura si carnati

Fasole cu afumatura si carnati din: fasole boabe, ceapa, morcovi, afumatura, carnati afumati, ulei, sare, piper, boia, condiment, foi de dafin, bulion. Ingrediente: 500 g fasole boabe 3-4 cepe 4 morcovi 500 g afumătură 300 g cârnați afumați 100 ml ulei sare, piper, boia condiment din legume uscate 2-3 foi de dafin 200 ml bulion […]

Snitele rapide din ciuperci

Snitele rapide din ciuperci din: oua, ciuperci, faina, condimente, ulei. Ingredinte: 2 oua 1 cutie ciuperci faina condimente ulei     Mod de preparare Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga condimentele, putina faina (sa fie un aluat ca pentru clatite), o lingura de ulei si o cutie cu ciuperci. Se amesteca totul si […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi place reteta de noodles de casa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.