Fasole cu afumatura si carnati din: fasole boabe, ceapa, morcovi, afumatura, carnati afumati, ulei, sare, piper, boia, condiment, foi de dafin, bulion. Ingrediente: 500 g fasole boabe 3-4 cepe 4 morcovi 500 g afumătură 300 g cârnați afumați 100 ml ulei sare, piper, boia condiment din legume uscate 2-3 foi de dafin 200 ml bulion […]
Reteta zilei: Noodles de casa
PrinteazaNoodles de casa din: faina de hrisca, faina, apa minerala, amidon.
Ingrediente:
- 2 cani faina de hrisca
- 1/2 ceasca faina alba
- 3/4 cana apa minerala
- Amidon
Mod de preparare:
Combinati faina si amestecati usor. Adaugati apa minerala si framantati pana obtineti aluatul dur, dar usor sfaramicios. Formati din aluat un disc.
Intindeti aluatul si presarati amidon, apoi rulati si pliati aluatul. Cu ajutorul unui cutit foarte ascutit taiati noodles subtiri.
Gatiti dupa preferinta sau dati la congelator pana la folosire. Daca ati ales varianta gatitului, fierbeti apa intr-o oala mare, iar intr-o alta oala pueti apa cu gheata.
In apa clocotita adaugati sare si scufundati taiteii. Gatiti pentru 60 de secunde.
Clatiti bine cu apa rece, lasati sa se scurga si serviti dupa prefeinta.
Noodles de casa
Pofta buna!
Snitele rapide din ciuperci din: oua, ciuperci, faina, condimente, ulei. Ingredinte: 2 oua 1 cutie ciuperci faina condimente ulei Mod de preparare Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga condimentele, putina faina (sa fie un aluat ca pentru clatite), o lingura de ulei si o cutie cu ciuperci. Se amesteca totul si […]
Imi place reteta de noodles de casa