Reteta zilei: Noodles cu pui si legume

Printeaza

Noodles cu pui si legume din: sos de soia, ulei de susan, amidon, zahar, otet alb, piept de pui, ulei, morcov, pastai mazare, praz, ghimbir, fulgi de chili.

 

 

Ingrediente: 

  • 4 linguri sos de soia
  • 2 linguri de ulei de susan
  • 1 lingura amidon
  • 240gr noodles
  • 1 lingura de zahar
  • 2 linguri otet alb
  • 2 jumatati piept dezosat fără piele, tăiat în felii subțiri
  • 2 linguri de ulei
  • 1 morcov, tăiat fasii
  • 250gr pastai mazăre
  • 6 fire praz, tăiat în felii subțiri
  • 1 lingura radacina de ghimbir proaspat tocat
  • 1/2 lingurita fulgi de chili

 

 

Mod de preparare:

Marinati carnea de pui in 1 lingura sos de soia, ulei de susan si 1 lingura amidon, timp de 10 minute.

Într-un castron mic, se amestecă zahăr, 3 linguri sos de soia, 1 lingura ulei de susan și 2 linguri de oțet.

Pastrati deoparte.

Gatiti pastele al dente, conform instrucțiunilor de pe pachet.

Scurgeti și transferati intr-un castron mare.

Acoperiti pentru a le pastra calde.

Într-un wok mare incalziti 1 lingura ulei la foc mare.

Adaugati carnea de pui și se rumeneste timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

Se transferă pe un platou.

Adăugați o lingură de ulei in wok.

Puneti morcovii și mazărea și rumeniti 1-2 minute.

Adaugati praz, ghimbir si fulgi de chili. Amestecati 1 minut.

Adaugati in wok carnea de pui, sosul, incalziti putin si apoi se toarnă peste paste si se amesteca.

Serviti imediat.

Noodles cu pui si legume

Noodles cu pui si legume

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.