Reteta zilei: Noodles cu pui si legume
PrinteazaNoodles cu pui si legume din: sos de soia, ulei de susan, amidon, zahar, otet alb, piept de pui, ulei, morcov, pastai mazare, praz, ghimbir, fulgi de chili.
Ingrediente:
- 4 linguri sos de soia
- 2 linguri de ulei de susan
- 1 lingura amidon
- 240gr noodles
- 1 lingura de zahar
- 2 linguri otet alb
- 2 jumatati piept dezosat fără piele, tăiat în felii subțiri
- 2 linguri de ulei
- 1 morcov, tăiat fasii
- 250gr pastai mazăre
- 6 fire praz, tăiat în felii subțiri
- 1 lingura radacina de ghimbir proaspat tocat
- 1/2 lingurita fulgi de chili
Mod de preparare:
Marinati carnea de pui in 1 lingura sos de soia, ulei de susan si 1 lingura amidon, timp de 10 minute.
Într-un castron mic, se amestecă zahăr, 3 linguri sos de soia, 1 lingura ulei de susan și 2 linguri de oțet.
Pastrati deoparte.
Gatiti pastele al dente, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Scurgeti și transferati intr-un castron mare.
Acoperiti pentru a le pastra calde.
Într-un wok mare incalziti 1 lingura ulei la foc mare.
Adaugati carnea de pui și se rumeneste timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se transferă pe un platou.
Adăugați o lingură de ulei in wok.
Puneti morcovii și mazărea și rumeniti 1-2 minute.
Adaugati praz, ghimbir si fulgi de chili. Amestecati 1 minut.
Adaugati in wok carnea de pui, sosul, incalziti putin si apoi se toarnă peste paste si se amesteca.
Serviti imediat.
Noodles cu pui si legume
Pofta buna!