Reteta zilei: Nuggets de peste

Printeaza

Nuggets de peste din: cod, ou, faina de migdale, praf de chili, pudra de usturoi, praf de ceapa, piper cayenne.

Ingrediente: Nuggets de peste

  • 2 file-uri de cod tăiate în bucăți
  • 1 ou
  • 1 cană de făină de migdale
  • 1 linguriță praf de chili
  • 1 linguriță pudră de usturoi
  • 1 lingurita praf de ceapa
  • 1/4 linguriță piper Cayenne
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Se clătește pestele cu apă rece, se usucă cu șervețele de hârtie și se taie în bucăți.

Se condimentează cu sare pe toate părțile.

Nuggets de peste

Pe o farfurie, combinați făina, pudra de chili, pudra de usturoi, praful de ceapă și piperul.

Înmuiați fiecare bucată de pește în oul batut, apoi dati prin amestecul de făină.

Așezați pe o foaie de copt intr-o tava.

Nuggets de peste
Dati la cuptor timp de 7 minute, intoarceti apoi si mai gatiti timp de încă 7 minute.

Serviti calde cu salata, dupa preferinta.

Nuggets de peste

Nuggets de peste

Nuggets de peste

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Nuggets_cu_fulgi_de_porumb

Nuggets cu fulgi de porumb

Nuggets cu fulgi de porumb din: piept de pui, fulgi de porumb, oua, sare, curry sau boia. Ingrediente: 300 g piept de pui tăiat în fâşii 1/2 pungă cu fulgi de porumb 2 ouă sare curry sau boia de ardei iute   Mod de preparare: Pisează fulgii de porumb (nu foarte fin) şi amestecă-i cu […]

Reteta zilei: Nuggets de pui in crusta de faina de migdale

Nuggets de pui in crusta de faina de migdale din: piept de pui, ulei de masline, faina de migdale, boia de ardei, condimente, sare, piper. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea […]

 

Reteta zilei: Nuggets de pui cu sos dulce acrisor

Nuggets de pui cu sos dulce acrisor din: pesmet, oregano, busuioc, piper, parmezan, lapte batut, ou, piept de pui, sare. gem de caise, mustar dijon.   Ingrediente pentru nuggets: 1 cana pesmet 1 lingurita oregano uscat 1 lingurita busuioc uscat 1/2 lingurita piper negru 1/4 ceasca parmezan ras 1 cana lapte batut 1 ou 1 […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.