Reteta zilei: Nuggets de pui in crusta de faina de migdale

Printeaza

Nuggets de pui in crusta de faina de migdale din: piept de pui, ulei de masline, faina de migdale, boia de ardei, condimente, sare, piper.

Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.

Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase.

În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.

 

 

Ingrediente:

  • 2 bucati piept de pui
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 1/2 cana faina de migdale
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1/2 lingurita condimente, dupa gust
  • sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul 200C. Feliati pieptul de pui.

Combinati faina de migdale, boia de ardei, condimente, sare si piper intr-un bol, amestecati bine.

Scufundati pieptul de pui in acest amestec apoi asezati intr-o tava unsa.

Dati la cuptor pentru 8-10 minute pe fiecare parte. Se servesc fierbinti.

 

Nuggets de pui in crusta de faina de migdale

Nuggets de pui in crusta de faina de migdale

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Reteta asta de nuggets e interesanta

  2. Maricica Neculce

    O sa icnerc si eu, sa vad ce-mi iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.