Omleta cu telemea si ciuperci din: oua, branza telemea, ciuperci, dovlecel, ceapa, ardei, faina, ulei, rosie. Ingrediente: 4ouă 100g brânză telemea 100 g ciuperci 1 dovlecel mic 1 ceapă 1 ardei 1 lingură făină puţin ulei 1 roşie Mod de preparare: Intr-o tigaie largă, antiaderentă, pui puţin ulei, în care căleşti ceapa, ardeiul, dovlecelul […]
Reteta zilei: Omleta cu alge marine
PrinteazaOmleta cu alge marine din: unt, oua, sare, alge marine.
Ingrediente:
- ½ lingurita de unt
- 3 ouă
- sare
- 1 foaie alge marine
Mod de preparare:
Bateți ouăle cu un praf de sare.
Incalziti untul in tigaie si adaugati oualele batute.
Rumeniti 3-4 minute si adaugati alga marina.
Rulati omlete si lasati sa se rumeneasca.
Lasati sa se raceasca usor, taiati si serviti.
Omleta cu alge marine
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Omleta cu branza de oaie si marar
Omleta cu branza de oaie si marar din: oua, smantana, branza de oi, sare, patrunjel, marar, unt. Ingrediente: 4 ouă 2 linguri smâmtână 200 g brânză de oi sare pătrunjel mărar 50 g unt Mod de preparare: Se bat ouăle, se adaugă sare, verdeaţă şi smântână. Se pune, într-o tigaie, unt, să se înfierbânte […]
Omleta cu rosii si ceapa din: oua, rosii, ceapa verde, patrunjel, sare, ulei, piper. Ingrediente: 4 ouă 3 roşii potrivite 1 lingură sare 1 ceapă verde 3 linguri pătrunjel verde ulei piper, după gust Mod de preparare: Se spală roşiile, se curăţă de pieliţe şi se opăresc cu apă fierbinte. Se pasează prin râzătoare. Ceapa […]
Pofta buna!