Salată de Năut cu Legume din: naut, ardei, castarvete, rosii, ceapa rosie, patrunjel, sare, piper, ulei de masline, otet balsamic, miere, usturoi. Salata este o alegere excelentă pentru cei care doresc să combine beneficiile nutritive ale năutului, o sursă fantastică de proteine, cu prospețimea și vitaminele din legume. Această salată colorată și savuroasă este perfectă […]
Reteta zilei: Omleta cu branza si patrunjel
PrinteazaOmleta cu branza si patrunjel din: oua, sare, piper, branza, unt, patrunjel.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 2 oua
- sare si piper
- 2-3 linguri branza maruntita
- 2 lingurite de unt nesărat
- patrunjel tocat, pentru servire
Mod de preparare:
Bateti ouale si condimentati cu sare și piper.
Încălziți tigaia și topiti untul, se toarnă ouăle în tigaie.
Gatiti omleta timp de 1-2 minute, presarati branza.
Adunceti partea din stanga spre mijloc, apoi cea din dreapta, ca si cum ati forma un rulou.
Intoarceti si mai gati 1 minut, apoi transferati pe o farfurie.
Presarati patrunjel si serviti imediat.
Omleta cu branza si patrunjel
Pofta buna!
Chifteluțe de Dovlecel cu Feta
Chifteluțe de Dovlecel cu Feta din: dovlecei, branza feta, ou, marar, pesmet, sare, piper, ulei. Descoperă o rețetă inedită care îmbină gustul rafinat al dovlecelului cu textura cremoasă a brânzei feta. Chifteluțele de dovlecel cu feta reprezintă o alternativă delicioasă și sănătoasă la chifteluțele tradiționale, fiind perfecte pentru o cină ușoară sau ca aperitiv într-o […]
Bravo! Foarte buna omleta, arata foarte bine!