Omletă cu Arpagic și Brânză Feta din: oua, arpagic, branza feta, rosii cherry, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Omleta este o opțiune delicioasă pentru micul dejun sau o gustare sățioasă. Arpagicul proaspăt adaugă o notă de prospețime, în timp ce brânza Feta conferă un gust sărat și cremos. Această omletă se prepară rapid și […]
Reteta zilei: Omleta cu ciuperci si ardei gras
PrinteazaOmleta cu ciuperci si ardei gras din: ulei, ardei gras, ciuperci, sunca, oua, ceapa verde, arpagic, patrunjel, parmezan, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei
- 1/4 ceasca ardei gras rosu tocat
- 1/4 ceasca ardei gras verde tocat
- 1 mână de ciuperci cuburi
- 1/2 ceașcă sunca, cuburi
- 1 ceapa verde, tocata
- 3-4 ouă
- 2 linguri de arpagic tocat sau patrunjel
- 2 linguri parmezan ras
- sare si piper
Mod de preparare:
Se încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti ardei si ciupercile cu un praf de sare, aproximativ 2-3 minute.
Adaugati sunca si ceapa verde si gatiti 2-3 minute.
Reduceti focul la mic, asezati legumele pe toata suprafata tigaii si spargeti oualele.
Cu ajutorul unei spatule, spargeti galbenusurile și amestecati ouăle cu legumele.
Se presara sare, ierburi și parmezan. Se acoperă tigaia cu un capac.
Gatiti aproximativ 2-3 minute.
Se presara piper și se servește omleta fierbinte.
Omleta cu ciuperci si ardei gras
Pofta buna!
Omleta cu sos – Reteta pentru diabetici
Omleta cu sos – Reteta pentru diabetici din: oua, ulei, supa, ceapa, rosii, sofran, patrunjel, sare, piper, lamaie, iaurt. Rețetele pentru diabetici sunt special concepute pentru a susține o alimentație echilibrată și sănătoasă, luând în considerare nevoile specifice ale persoanelor cu diabet. Acestea pun accentul pe controlul aportului de carbohidrați, esențial pentru menținerea nivelurilor de […]
Pofta buna!