Reteta zilei: Orez basmati cu sfecla rosie

Printeaza

Orez basmati cu sfecla rosie din: orez basmati, ulei, seminte de mustar, ardei iute, sfecla rosie, sare, condimente, nuca de cocos.

 

 

Ingrediente:

  • 1 ½ cani orez basmati
  • 2 lingurite ulei
  • ¼ lingurita seminte de mustar
  • 2 ardei iuti rosii
  • 4 cesti sfecla maruntita
  • Sare, dupa gust
  • Condimente dupa gust
  • 2 lingurite nuca de cocos

Mod de preparare:

Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj.

Incalziti uleiul si prajiti semintele de mustar 1-2 minute.

Adaugati ardei iute si condimente. Adaugati sfecla si sare.

Gatiti 10-15 minute, apoi adaugati nuca de cocos si amestecati bine.

Incorporati orezul si amestecati. Serviti imediat.

 

Orez basmati cu sfecla rosie

Orez_basmati_cu_sfecla_rosie_06

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Orez basmati cu legume picante

Orez basmati cu legume picante din: orez, ardei, morcov, rosii cherry, sare, piper, chilli. Ingrediente: 100 g orez basmati 1 ardei galben 1 ardei verde 1 ardei roşu 1 morcov roşii cherry galbene şi roşii sare de mare piper alb macinat 1 prat de chilli   Mod de preparare: Fierbi orezul basmati în apă cu putină […]

 

Reteta zilei: Orez basmati cu usturoi si curry

Orez basmati cu usturoi si curry din: orez basmati, ulei, seminte de chimen, usturoi, ceapa, sare, frunze de curry, turmeric, piper, unt topit. Poate te intereseaza si: Orez cu broccoli si piept de pui Orez cu legume si patrunjel Orez cu legume si ou prajit Orez cu spanac si sos chili Orez cu ou si […]

Orez basmati cu piept de pui

Orez basmati cu piept de pui din: ulei, ceapa, piept de pui, cardamom, cuisoare, orez basmati, stafide, caise uscate, verdeata, iaurt, ulei de masline. Ingrediente:  4 linguri ulei 2 cepe 4 piepţi de pui 10 capsule de cardamom 4 cuişoare 1/2 ceaşcă orez basmati 1 lingură stafide 50 g caise uscate 1 mână verdeţuri asortate […]

 

Supa de dovleac cu orez basmati

Supa de dovleac cu orez basmati din: ulei de rapita, ceapa, mere, telina, dovleac, pudra de curry, scortisoara, seminte de negrilica, rosii, supa, orez basmati, patrunjel, chutney de mango, iaurt. Ingrediente:  2 linguri ulei de rapiţă sau de măsline 2 cepe, tocate fin 2 mere, curăţate de coajă şi tocate fin 3 tulpini de ţelină […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.