Orez basmati cu legume picante din: orez, ardei, morcov, rosii cherry, sare, piper, chilli. Ingrediente: 100 g orez basmati 1 ardei galben 1 ardei verde 1 ardei roşu 1 morcov roşii cherry galbene şi roşii sare de mare piper alb macinat 1 prat de chilli Mod de preparare: Fierbi orezul basmati în apă cu putină […]
Reteta zilei: Orez basmati cu sfecla rosie
PrinteazaOrez basmati cu sfecla rosie din: orez basmati, ulei, seminte de mustar, ardei iute, sfecla rosie, sare, condimente, nuca de cocos.
Ingrediente:
- 1 ½ cani orez basmati
- 2 lingurite ulei
- ¼ lingurita seminte de mustar
- 2 ardei iuti rosii
- 4 cesti sfecla maruntita
- Sare, dupa gust
- Condimente dupa gust
- 2 lingurite nuca de cocos
Mod de preparare:
Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj.
Incalziti uleiul si prajiti semintele de mustar 1-2 minute.
Adaugati ardei iute si condimente. Adaugati sfecla si sare.
Gatiti 10-15 minute, apoi adaugati nuca de cocos si amestecati bine.
Incorporati orezul si amestecati. Serviti imediat.
Orez basmati cu sfecla rosie
Pofta buna!
poate iti place si:
Orez basmati cu legume picante
Reteta zilei: Orez basmati cu usturoi si curry
Orez basmati cu usturoi si curry din: orez basmati, ulei, seminte de chimen, usturoi, ceapa, sare, frunze de curry, turmeric, piper, unt topit. Poate te intereseaza si: Orez cu broccoli si piept de pui Orez cu legume si patrunjel Orez cu legume si ou prajit Orez cu spanac si sos chili Orez cu ou si […]
Orez basmati cu piept de pui
Orez basmati cu piept de pui din: ulei, ceapa, piept de pui, cardamom, cuisoare, orez basmati, stafide, caise uscate, verdeata, iaurt, ulei de masline. Ingrediente: 4 linguri ulei 2 cepe 4 piepţi de pui 10 capsule de cardamom 4 cuişoare 1/2 ceaşcă orez basmati 1 lingură stafide 50 g caise uscate 1 mână verdeţuri asortate […]
Supa de dovleac cu orez basmati
Supa de dovleac cu orez basmati din: ulei de rapita, ceapa, mere, telina, dovleac, pudra de curry, scortisoara, seminte de negrilica, rosii, supa, orez basmati, patrunjel, chutney de mango, iaurt. Ingrediente: 2 linguri ulei de rapiţă sau de măsline 2 cepe, tocate fin 2 mere, curăţate de coajă şi tocate fin 3 tulpini de ţelină […]
Pofta buna!