Pilaf de Orez Basmati cu Legume din: orez basmati, supa, ceapa, morcovi, ardei, mazare, usturoi, ulei, sare, piper, turmeric, coriandru. Descoperă secretul unei mese sățioase și pline de arome cu acest pilaf, o rețetă care transformă ingredientele simple într-un festin culinar. Perfect echilibrat din punct de vedere nutrițional și plin de gust, acest pilaf este […]
Reteta zilei: Orez cu carne si legume prajite
PrinteazaOrez cu carne si legume prajite din: ulei de susan, ceapa, mazare, usturoi, oua, friptura, sos de soia, ghimbir, sriracha, orez, ceapa verde.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de susan
- 1 cană de ceapă cuburi
- 2 cesti mazăre
- 2 catei de usturoi tocat
- 2 oua
- 1 bucata friptură, taiata felii
- ½ cana sos de soia
- 1 linguriță ghimbir ras
- ¼ cană sriracha
- 4 cesti orez
- ¼ ceasca ceapa verde tocata
Mod de preparare:
Se încălzește 1 lingura ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se adauga ceapa si mazarea.
Gatiti 4-5 minute, apoi se adaugă usturoiul. Gatiti timp de 1 minut, apoi mutati legumele pe o parte a tigaii și se sparg ouăle în partea cealaltă.
Amestecati pana se combina cu legumele. Mutati amestecul într-o parte a tigaii.
Adăugați restul de ulei si incorporati carnea. Rumeniti 2-3 minute.
Se adauga sos de soia, ghimbir și Sriracha. Se amestecă totul împreună.
Se adauga orezul, se combină și se fierbe totul timp de încă 3-4 minute.
Se adauga ceapa verde și se servește cu sos iute.
Orez cu carne si legume prajite
Pofta buna!
Orez cu Șofran și Mazăre din: orez basmati, sofran, mazare, ceapa, ustuori, supa de legume, sare, piper, ulei de masline. Perfect pentru zilele când dorești să aduci un strop de culoare și aroma sofisticată a șofranului pe masa de prânz sau cină, acest fel de mâncare îmbină simplitatea cu gustul desăvârșit. Orezul parfumat cu șofran, […]