Reteta zilei: Orez cu coada de porc si spanac

Printeaza

Orez cu coada de porc si spanac din: spanac, usturoi, ceapa, ardei gras, cimbru, telina, ardei iute, orez brun, ulei de masline, piper, lapte de cocos, apa, supa, coada de porc.

 

Ingrediente:

  • 2 cesti de spanac, tocat
  • 3 catei de usturoi
  • 2 cepe, tocate
  • 1 ardei gras, tocat
  • 3 crengute de cimbru proaspat
  • 1 lingura frunze de telina
  • 2 ardei iuti
  • 2 cesti de orez brun
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 1 ½ cana lapte de cocos
  • 2 cani de apa sau supa
  • 1 coada de porc

 

Mod de preparare:

Taiati coada de porc bucati potrivite. Clatiti bine, apoi puneti intr-o cratita si fierbeti aproximativ 45 de minute.

Clatiti apoi cu apa rece si pastrati deoparte. Incalziti uleiul intr-o cratita adanca, se adauga ceapa, telina, ardeiul gras, usturoiul , ardeii iuti si condimentele.

Adaugati toate ingredientele si reduceti focul la mic. Gatiti pentru aproximativ 3 minute.

Adaugati cozile de porc si gatiti pentru aproximativ 3 minute. Apoi adaugati spanacul si se amesteca bine.

Puneti orezul, laptele de cocos, apa, acoperiti si gatiti 20-25 de minute.

Opriti focul, lasati sa se odihneasca acoperit aproximativ 5 minute inainte de servire.

 

Orez cu coada de porc si spanac

Orez cu coada de porc si spanac

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • exercisevvd

2 comentarii

  1. nu am cumparat niciodata coada de porc

  2. Interesanta reteta cu coada de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.