Orez cu legume, carnati si fasole neagra din: carnati afumati, ceapa, ardei gras, orez, supa de pui, sos worcestershire, sare, fasole neagra, branza rasa.
Ingrediente
3-4 carnati afumati, feliati
1 cana ceapa tocata
1 ardei gras verde, tocat
1 cana orez
3 cani supa de pui
1 lingurita sos Worcestershire
1/4 linguriță de sare
1 cutie fasole neagra
1 cana branza rasa
Mod de preparare:
Prajiti carnatii intr-o tigaie cateva minute, scoateti pe prosoape de hartie si pastrati deoparte.
Pastrati intigaie 1 lingura ulei, adaugati ardeii si ceapa si gatiti la foc mediu aproximativ 3-4 minute. Adaugati orez si se amesteca aproximativ 3 minute.
Se toarna supa de pui și sosul Worcestershire, sare și fasolea.
Se amesteca și se aduce la fierbere, se reduce focul la mic și se acopera.
Gatiti timp de 20 minute. Opriti focul si incorporati carnatii si branza rasa.
Orez cu pasta de masline din: ulei, orez, masline, usturoi, apa, sare. Ingrediente: 1 lingura ulei 2 cani orez 300gr de măsline 1 catel de usturoi 4 cani apă fierbinte ½ lingurita de sare Mod de preparare: Adaugati măslinele în blender. Adăugați 3 linguri de apă și procesati până când obțineți o […]
Dovlecei umpluti cu orez din: dovlecei, orez, ardei, ceapa, morcov, carnati, rosii, ciuperci. Ingrediente: 2 dovlecei potriviţi 100 g orez un morcov 100 g ceapă 100 g ardei capia 200 g cârnaţi 100 g roşii 300 g ciuperci o legătură pătrunjel 2 linguri ulei de măsline 5-6 linguri sos de roşii sare piper Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.