Orez cu legume ratatouille din: amestec de orez, sare, oua, faina, branza cu verdeata, unt, ceapa rosie, ardei gras, vanata, dovlecel, rosii, ulei de masline, rozmarin, oregano, piper. Ingrediente 200 g amestec de orez integral sare 3 ouă 70 g făină 150 g cremă de brânză cu verdeaţă 2 linguri unt 1 ceapă roşie câte […]
Aripioare cu orez si ciuperci din: aripioare de pui, sare, boia dulce, oregano, zeama de lamaie, orez, ciuperci pleurotus, ulei de masline, piper. Ingrediente: 500 g aripioare sare boia dulce oregano 100 ml zeamă de lămâie 200 g orez 300 g ciuperci pleurotus 100 ml ulei de măsline piper măcinat Mod de preparare: […]
Reteta zilei: Orez salbatic cu sparanghel Orez salbatic cu sparanghel din: sparanghel, lamaie, miere, ghimbir, ulei de masline, orez salbatic, unt, coriandru, sare de mare, piper. Ingrediente: 1 ½ kg sparanghel 2 lămâi 2 linguri de miere 2 cm ghimbir, proaspăt 3 linguri ulei de măsline 100 gr de orez salbatic 20 gr de unt […]
Mie nu-mi iese de nicio culoarea reteta asta. O singura data am mancat la chinezesc si mi s-a parut delicios, dar cand am incercat eu 🙂 era departe gustul
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Simplu si bun
Foarte bun orezul asta
Mie nu-mi iese de nicio culoarea reteta asta. O singura data am mancat la chinezesc si mi s-a parut delicios, dar cand am incercat eu 🙂 era departe gustul
Merge reteta asta, e chiar foarte simpla