Ostropel de Pui cu Smântână și Ciuperci – Reteta cu Gust din: piept de pui, ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, ulei de masline, unt, boia, sare, piper, patrunjel. Ostropelul de pui este un fel clasic și delicios din bucătăria românească. Însă această rețetă adaugă o notă specială de cremozitate și savoare cu adăugarea de smântână și […]
Reteta zilei: Ostropel de pui cu cartofi
PrinteazaOstropel de pui cu cartofi din: pui, cartofi, morcovi, ceapa, usturoi, bulion, sare si piper.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spala carnea de pui si se pune la fiert pentru a arunca impuritatile.Se curata cartofii si se taie cubulete.
Morcovii se taie rondele. Ceapa se toaca marunt.
Intr-o cratita mare se pun toate ingredientele (inclusiv usturoiul), se adauga bullion si se umple cu apa.
Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se da la cuptor pentru 1:30 minute.
Se serveste ostropelul cald.
Ostropel de pui cu cartofi
Pofta buna!
Ostropel de Pui Tradițional din: pui, ceapa, usturoi, rosii, frunze de dafin, otet, ulei, sare, patrunjel. Ostropelul de pui este o mâncare tradițională românească, care se prepară din bucăți de pui în sos de roșii și ceapă. Originile sale sunt vechi și se crede că această rețetă a fost adusă în România de către aromâni. […]
Ostropel de pasare cu patrunjel
Ostropel de pasare cu patrunjel din: gaina, ulei, faina, bulion, sare, usturoi, dafin, piper, patrunjel. Ingrediente: 1/2 găină mare 3 linguri cu ulei 2 linguri cu făină 2 linguri cu bulion sare 4-5 căţei de usturoi 1 foaie de dafin piper boabe 3-4 tije de pătrunjel Mod de preparare: Curăţaţi pasărea, tranşaţi-o bucăţi potrivit […]
Ostropel cu ficatei din: ficatei de pui, ceapa, usturoi, pasta de tomate, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g ficăţei de pui 2 cepe 2-3 căţei de usturoi 1 lingură pastă de tomate 3 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Cureţi ficăţeii, îi speli şi îi laşi să se scurgă. Tai mărunt ceapa curăţată […]
Pofta buna!
Ce ostropel este asta fara o picatura de ulei?