Mic dejun taranesc cu oua din: carnati afumati, cartofi, oua, ceapa, lapte, ulei. Ingrediente: 150 g cârnaţi de porc afumaţi 4 cartofi 2 ouă 2 cepe lapte ulei Mod de preparare: Se taie felii cepele şi se călesc în două linguri de ulei. Se taie felii cârnatul, se adaugă la ceapă şi se lasă […]
Reteta zilei: Oua marmorate
PrinteazaOua marmorate din: oua, sos de soia, ceai negru, scortisoara, anason, coaja de mandarina, zahar.
Ingrediente:
- 12 ouă
- 2 lingură sos de soia
- 2 plicuri ceai negru
- 1 baton scorțișoară
- 4 stelute anason
- coajă de la o mandarină
- 1 lingură zahăr
Mod de preparare:
Adăugați oualele intr-o tigaie si acoperiti cu apa.
Se aduc la fierbere și se fierb timp de 15 minute.
Scoateți ouăle și puneți-le într-un bol.
In aceeasi tigaie puneti apa la fiert si incorporati ceai negru, scorțișoară, anason, coajă de mandarină, zahăr si sos de soia.
Intre timp spargeti usor coaja oualelor.
Incorporati apoi in lichidul aromat si fierbeti la foc mic timp de 3 ore.
Curatati oualele si serviti.
Oua marmorate
Pofta buna!
Oua umplute cu pate de rata din: oua, pate de ficat, brânză de vaci, smântână, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 10 ouă 1 cutie pate de ficat de rata brânză de vaci 20 g smântână concentrat de legume sare piper patrunjel Mod de preparare: Fierbi ouăle în apă cu sare, timp de 10 minute. Le laşi să […]
Pofta buna!