Ouă Poșate Perfecte: Ghidul Pentru un Mic Dejun Nutritiv din: oua, otet, apa. Ouăle poșate reprezintă o metodă clasică și elegantă de a te bucura de ouă, fiind o opțiune populară pentru micul dejun datorită texturii lor fine și gustului delicat. Nu numai că sunt delicioase, dar ouăle poșate sunt și o sursă excelentă de […]
Reteta zilei: Oua in sos de garam masala
PrinteazaOua in sos de garam masala din: oua fierte, ceapa, rosii, ardei, pasta de ghimbir cu usturoi, praf de ardei iute, curcuma, frunze de curry, lapte de cocos, ulei, coriandru, sare.
Ingrediente:
- 6 oua fierte, taiate in jumatate
- 2 cepe tocate
- 2 roșii tocate
- 4 ardei verzi tocati
- 1 lingura pasta de ghimbir cu usturoi
- 1 lingura praf de ardei iute
- 1/2 linguriță curcuma
- 1 linguriță garam masala
- 3-4 frunze de curry
- 1/2 cana lapte de cocos
- 4 linguri ulei
- frunze de coriandru tocate
- sare
Mod de preparare:
Pregatiti oualele.
Se încălzește uleiul în tigaie. Adaugati ceapa, frunze de curry, ardei iute verde si pasta de ghimbir si sotati bine.
Se adaugă sare, praf de ardei iute, curcuma și garam masala. Sotati până când uleiul se separă din amestec.
Incorporati roșiile tocate și se amestecă bine.
Adaugati lapte de cocos si lasati sa fiarba timp de 15 minute.
Încorporati ouălele, garnisiti cu frunze de coriandru și fierbeti timp de 5 minute.
Serviti preparatul fierbinte cu orez.
Oua in sos de garam masala
Pofta buna!
Andive Umplute cu Somon și Ouă de Prepeliță
Andive Umplute cu Somon și Ouă de Prepeliță din: andive, somon, oua de prepelita, smantana, marar, sare, piper. Andivele umplute reprezintă o alegere perfectă pentru un aperitiv sau o gustare elegantă, cu arome proaspete și texturi bogate. Această rețetă aduce împreună ingrediente de calitate, cum ar fi somonul fumé, ouăle de prepeliță și andivele crocante, […]