Reteta zilei: Oua cu sparanghel

Printeaza

Oua cu sparanghel din: sparanghel, oua, mustar dijon, unt, otet, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 buchet sparanghel, spalat si curatat
  • 2 oua
  • 1 lingura mustar dijon
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura otet alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie adanca puneti apa la fiert. Cand da in clocot adaugati sparanghelul si fierbeti cateva minute. Intre timp, intr-o cratita medie puneti 3 cani de apa si oțet la fiert.

Spargeti oualele si adaugati in apa fierbinte. Fierbe timp de aproximativ 5 minute. Scurgeti apa si asezonati oualele cu sare si piper dupa gust.

Dup ace a scazut toata apa din tigaie adaugati untul și muștarul. Dati focul la mic si sotati sparanghelul cateva minute.

Opriti focul si transferati pe un platou. Adaugati oualele ochiuri pe partea de sus a sparanghelului si serviti.

 

Oua cu sparanghel

Oua cu sparanghel

 

Pofta buna!

 

 

Varză Murată cu Ghimbir și Usturoi

Acest preparat combină beneficiile probiotice ale varzei murate cu proprietățile antioxidante și antiinflamatoare ale ghimbirului și usturoiului, oferind un boost de sănătate într-un fel de mâncare savuros. Ingrediente Varză albă – Varza, principalul ingredient, este bogată în […]

Ton Marinat cu Soia și Ghimbir

este un preparat inspirat din bucătăria asiatică, ideal pentru cei care iubesc combinațiile de arome proaspete și savuroase. Această rețetă aduce împreună delicatețea tonului, savoarea sosului de soia și nota revigorantă de ghimbir, fiind perfectă pentru o cină specială sau un prânz sănătos. Este ușor de preparat și […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.