Acest preparat combină beneficiile probiotice ale varzei murate cu proprietățile antioxidante și antiinflamatoare ale ghimbirului și usturoiului, oferind un boost de sănătate într-un fel de mâncare savuros. Ingrediente Varză albă – Varza, principalul ingredient, este bogată în […]
Reteta zilei: Oua cu sparanghel
PrinteazaOua cu sparanghel din: sparanghel, oua, mustar dijon, unt, otet, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 buchet sparanghel, spalat si curatat
- 2 oua
- 1 lingura mustar dijon
- 1 lingura unt
- 1 lingura otet alb
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie adanca puneti apa la fiert. Cand da in clocot adaugati sparanghelul si fierbeti cateva minute. Intre timp, intr-o cratita medie puneti 3 cani de apa si oțet la fiert.
Spargeti oualele si adaugati in apa fierbinte. Fierbe timp de aproximativ 5 minute. Scurgeti apa si asezonati oualele cu sare si piper dupa gust.
Dup ace a scazut toata apa din tigaie adaugati untul și muștarul. Dati focul la mic si sotati sparanghelul cateva minute.
Opriti focul si transferati pe un platou. Adaugati oualele ochiuri pe partea de sus a sparanghelului si serviti.
Oua cu sparanghel
Pofta buna!
Ton Marinat cu Soia și Ghimbir
este un preparat inspirat din bucătăria asiatică, ideal pentru cei care iubesc combinațiile de arome proaspete și savuroase. Această rețetă aduce împreună delicatețea tonului, savoarea sosului de soia și nota revigorantă de ghimbir, fiind perfectă pentru o cină specială sau un prânz sănătos. Este ușor de preparat și […]