Oua umplute cu ficat de pasare si maioneza din: oua, sare, pate de ficat, smantana, sare, piper, ardei, masline, patrunjel, maioneza. Ingrediente: 3 ouă sare 2 linguri pate de ficat de pasare 1 lingură smântână sare piper măcinat 1/2 ardei 1 lingură rondele de măsline câteva frunze de pătrunjel 3 linguri maioneză Mod de preparare: […]
Reteta zilei: Oua umplute cu masline verzi
PrinteazaOua umplute cu masline verzi din: oua, masline verzi, capere, maioneza, iaurt, mustar dijon, ulei de masline, sare, piper si masline.
Ingrediente:
- 6 oua
- 9-10 masline verzi, tocate
- 1 lingura capere tocate marunt
- 2 linguri maioneza
- 2 linguri iaurt
- 2 lingurite mustar Dijon
- 1 lingurita ulei de masline
- sare și piper proaspat macinat negru
- felii de masline pentru topping
Mod de preparare:
Fierbeti oualele 5-7 minute, lasati apoi in apa rece sa se raceasca.
Curatati, taiati in jumatate și transferati galbenușurile intr-un castron mic.
Pasati pana obtineti piure.
Se amesteca maioneza, iaurtul, mustarul Dijon ai uleiul de masline.
Adaugati in castron peste piureul de galbenusuri.
Adaugati maslinele, caperele si condimentati cu sare si piper dupa gust.
Pune amestecul de ou intr-o punga de plastic mica.
Taiati varful pungii și umpleti albusurile.
Se decoreaza cu felii de masline.
Oua umplute cu masline verzi
Pofta buna!
poate iti place si:
Oua umplute cu pate de rata
Oua umplute cu pate de rata din: oua, pate de ficat, brânză de vaci, smântână, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 10 ouă 1 cutie pate de ficat de rata brânză de vaci 20 g smântână concentrat de legume sare piper patrunjel Mod de preparare: Fierbi ouăle în apă cu sare, timp de 10 minute. Le laşi să […]
Pofta buna!
Imi plac, bravo!
Sunt perfecte pentru o gustare