Reteta zilei: Oua umplute
PrinteazaO reteta delicioasa de oua umplute din: oua, hrean, arpagic, maioneza, mustar, piper rosu, sare si piper.
Poate iti place si Oua umplute cu maioneza
- 14 ouă proaspete
- hrean
- arpagic
- maioneză
- muştar picant
- piper roşu
- Sare şi piper
Mod de preparare:
Se fierb ouălele proaspete pentru 10 minute.Se lasa sa se răcească. Se decojesc si se taie in jumatate. Separati galbenusurile intr-un castron mare şi albusurile pe o tavă. Pasati gălbenuşurile.
Adăugaţi o lingură de hrean, doua linguri de mustar si maioneza suficient pentru a obtine un amestec omogen.
Adăugaţi sare şi piper după gust. Se toaca marunt arpagic şi adaugă la amestecul de gălbenuş de ou. Umpleti albusurile de ou cu amestecul de galbenus. Se serveste cu piper negru.
Oua umplute
Pofta buna!
Ce bine artata oualele
Da, arata bine, sunt perfect pentru o masa festiva