Reteta zilei: Paine cu pasta de verdeata si feta
PrinteazaPaine cu pasta de verdeata si feta din: patrunjel, marar, busuioc, ceapa verde, anghinare, usturoi, feta, sare, piper, unt, paine.
Ingrediente:
- ½ căna pătrunjel
- ¼ cana marar
- 8 frunze busuioc
- ¼ cana ceapa verde
- 6 anghinare marinate
- 6 catei usturoi
- ¼ cesti feta, zdrobită
- 1 praf sare și piper
- 50gr unt
- 1 pâine
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C.
Puneți pătrunjelul, mărarul, busuiocul și ceapa verde într-un blender și procesati.
Adăugați anghinare și omogenizati. Transferati intr-un bol.
În continuare, decojiți usturoiul și procesati in blender, apoi adaugati peste pasta de verdeturi. Incorporati feta, untul și amestecați până se omogenizezza pasta.
Crestati painea si ungeti cu pasta.
Înfășurați pâinea în folie și coaceți 25 de minute.
Se servește fierbinte.
Paine cu pasta de verdeata si feta
Pofta buna!