Reteta zilei: Paine cu pasta de verdeata si feta

Printeaza

Paine cu pasta de verdeata si feta din: patrunjel, marar, busuioc, ceapa verde, anghinare, usturoi, feta, sare, piper, unt, paine.

Paine cu pasta de verdeata si feta

Ingrediente:

  • ½ căna pătrunjel
  • ¼ cana marar
  • 8 frunze busuioc
  • ¼ cana ceapa verde
  • 6 anghinare marinate
  • 6 catei usturoi
  • ¼ cesti feta, zdrobită
  • 1 praf sare și piper
  • 50gr unt
  • 1 pâine

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Puneți pătrunjelul, mărarul, busuiocul și ceapa verde într-un blender și procesati.

Paine cu pasta de verdeata si feta

Adăugați anghinare și omogenizati. Transferati intr-un bol.

În continuare, decojiți usturoiul și procesati in blender, apoi adaugati peste pasta de verdeturi. Incorporati feta, untul și amestecați până se omogenizezza pasta.

Paine cu pasta de verdeata si feta

Crestati painea si ungeti cu pasta.

Paine cu pasta de verdeata si feta

Înfășurați pâinea în folie și coaceți 25 de minute.

Se servește fierbinte.

Paine cu pasta de verdeata si feta

Paine cu pasta de verdeata si feta

Paine cu pasta de verdeata si feta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.