Paine cu dovlecei si ou din: dovlecei, faina, praf de copt, zahar, sare, oua, unt, nucsoara, unt, patrunjel. Ingrediente: 700 g dovlecei 400 g făină 2 linguriţe praf de copt 2 linguriţe zahăr o linguriţă sare 2 ouă 170 g unt topit nucşoară unt pentru tăvi o legătură pătrunjel Mod de preparare: Dovleceii se curăţă […]
Paine de casa cu unt din: ou, faina, apa minerala, drojdie, unt, ulei, sare, zahar. Ingrediente: 1 ou 2 kg făină 1,5 l apă minerală sau lapte 100 g drojdie 2 linguri unt 1/2 ceşcuţă cu ulei 2 linguriţe sare 2-3 linguri zahăr Mod de preparare: Pui laptele la încălzit. Intre timp, cerni făina […]
Pui cu sos de rosii si busuioc – rețeta simplă și rapida. Această rețetă simplă, dar plină de savoare, este ideală pentru o cină rapidă și sănătoasă, dar și pentru ocazii speciale. Fie că îți dorești o masă ușoară sau un prânz copios, această rețetă de pui cu sos de roșii și busuioc îți va […]
Bune rete traditionale si sănătoase cum se mânca înainte majoritatea dintre noi am crescut cu pâine de casa pe care o faceau părinții si bunicii noștri fiind ma gustoasa mai setoasa etc,acum majoritatea painilor sunt cumparate de fiecare din diferite chioscuri magazine patiserii unde si acolo nu se mai fac nici 5%painile cu ingrediente naturale organice,nu mai sunt acele brutarii care făceau si coceau acea pâine ca la carte de o mancam si goală calda rumenita si ne simteam sătui,așa k putine gospodine nu știu ce înseamnă retetele tradiționale gustoase si sănătoase,multumim totuși k mai sunt oameni si postează rețetele noastre românești k sa mai vadă si gospodinele așa zise (k nu mai sunt)din ziua de azi ce înseamnă sa papam bio
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Bune rete traditionale si sănătoase cum se mânca înainte majoritatea dintre noi am crescut cu pâine de casa pe care o faceau părinții si bunicii noștri fiind ma gustoasa mai setoasa etc,acum majoritatea painilor sunt cumparate de fiecare din diferite chioscuri magazine patiserii unde si acolo nu se mai fac nici 5%painile cu ingrediente naturale organice,nu mai sunt acele brutarii care făceau si coceau acea pâine ca la carte de o mancam si goală calda rumenita si ne simteam sătui,așa k putine gospodine nu știu ce înseamnă retetele tradiționale gustoase si sănătoase,multumim totuși k mai sunt oameni si postează rețetele noastre românești k sa mai vadă si gospodinele așa zise (k nu mai sunt)din ziua de azi ce înseamnă sa papam bio