Reteta zilei: Paine picanta din malai

Printeaza

Paine picanta din malai din: ulei vegetal, ardei, ulei, lapte batut, oua, miere, branza cheddar, boabe de porumb, malai, faina de grau, faina, sare, bicarbonat de sodiu, praf de copt, boia de ardei.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei vegetal
  • 2 ardei jalapeno, fara seminte, taiati cuburi
  • 1/4 ceasca ulei
  • 1 1/2 cani lapte batut
  • 2 oua, batute
  • 2 linguri de miere
  • 1/4 ceasca branza cheddar tocata
  • 1 cana boabe de porumb
  • 1 ardei rosu, cuburi
  • 1 1/4 cani malai
  • 1/2 cana faina de grau
  • 1/4 ceasca faina
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita boia de ardei

 

Mod de preparare:

incalzeste cuptorul la 200C. Adaugati 2 linguri de ulei in tigaie si gatiti ardeii iuti la foc mediu.

Intr-un bol amestecati 1/4 cana ulei, lapte batut, ouale batute, miere, branza cheddar, porumb si ardei rosu cuburi.

Intr-un alt castron combinati malai, faina de grau, faina, sare, bicarbonat de sodiu, praful de copt si boiaua de ardei.

amesteca pentru a se combina. Adaugati amestecul de faina in amestecul umed si amestecati bine.

toarna aluatul in tigaie cu ardeii. Se amesteca impreuna. Dati la cuptor pentru aproximativ 25-30 de minute, se taie felii si se serveste.

 

Paine picanta din malai

Paine picanta din malai

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Delia Vranceanu

    Asta in nici un caz nu e paine

  2. Asta nu e paine, mai mult ca sigur

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.