Paine umpluta cu masline din: paine, masline, bacon, rosii, cascaval, capere, gogonele, patrunjel. Ingrediente: 1 pâine rotundă 100 g măsline verzi, feliate 250 g bacon 100 g roşii coapte 100 g caşcaval 1 linguriţă cu capere 2 gogonele murate 1 legătură de pătrunjel verde Mod de preparare: Taie capac pâinii şi scobeşte tot miezul. […]
Paine umpluta cu sunca din: oua, ardei, sunca, castraveti, maioneza, paine. Ingrediente: 2 ouă fierte 1 ardei gras roşu 4 felii şuncă de Praga 2 castraveţi muraţi 1 lingură maioneză 1 pâine Mod de preparare: Tai ouăle în bucăţi. Speli şi cureţi ardeiul de seminţe şi cotor. Il tai fâşii, iar castraveţii felii. Tai […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.