Panna Cotta cu Ceai Verde Matcha din: gelatina, smantana, zahar, ceai verde matcha, fructe proaspete. Această rețetă îmbină cremozitatea panna cotta cu aroma distinctivă a ceaiului verde matcha, oferind o experiență culinară unică. Ideal pentru a încheia o masă specială sau pentru a te răsfăța cu un desert rafinat, panna cotta cu ceai verde matcha […]
Reteta zilei: Panna cotta cu zmeura
PrinteazaPanna cotta cu zmeura din: lapte, smantana, smantana lichida, zahar, gelatina, esenta de vanilie, zmeura, zahar.
Ingrediente:
- 2 cesti de lapte
- 1 ceasca smantana
- 1 ceasca smantana lichida
- 1/2 cani zahar
- 3 lingurite gelatina
- 1 linguriță esenta de vanilie
- 2 cani zmeură
- 1/3 cana de zahăr
- afine, pentru servire
Mod de preparare:
Se pregatesc ingredientele.
Intr-o tigaie, se combină împreună lapte, smantana și zahăr. Incalziti pana aproape de fierbere.
Într-un vas mic, se combina gelatina cu un pic de apă. Lasati sa stea timp de câteva minute, până când se dizolvă.
Adăugați gelatina și vanilie în amestecul de lapte.
Lasati amestecul de lapte la temperatura camerei. Amestecati smantana lichida.
Se toarnă amestecul în pahare de servire. Dati la frigider timp de câteva ore.
într-o tigaie, se combină împreună zmeură cu zahăr.
Lasati sa fiarba timp de aproximativ 10 minute. Lasati sa se raceasca.
Scoateti paharele din frigider si presarati cu zmeura.
Serviti desertul rece cu afine.
Panna cotta cu zmeura
Pofta buna!
Panna Cotta cu Lavandă: Delicatesă Aromată
Panna Cotta cu Lavandă: Delicatesă Aromată din: smantana, zahar, lavanda, extract de vanilie, gelatina, apa, fructe. Pannacotta cu lavandă este o reinterpretare elegantă a clasicului desert italian. Aromele delicate ale lavandei se îmbină perfect cu cremozitatea pannacottei pentru a crea un desert cu adevărat special. Pentru a pregăti pannacotta cu lavandă, veți avea nevoie de […]
Panna cotta cu biscuiti si ciocolata
Panna cotta cu biscuiti si ciocolata din: smantana, lapte, zahar, gelatina, sirop, biscuiti, unt, fructe, ciocolata. Ingrediente: 450 ml smântână dulce 200 ml lapte 60 g zahăr 20 g gelatină esenţe 90 ml sirop (jeleu de fructe) biscuiţi digestivi 2 linguri unt topit fructe ciocolată rasă Mod de preparare: Se încălzesc la foc mic […]