Miso: Pasta Esențială pentru Sănătatea Digestivă – Miso este o pastă fermentată din soia, orz sau orez, care joacă un rol crucial în dieta japoneză. Adăugat în supe, sosuri și diverse preparate, miso oferă probiotice ce ajută la îmbunătățirea digestiei și la reducerea riscului de boli. Istoria și Originea Miso-ului Miso își are originile în […]
Reteta zilei: Pasta de ardei iute, de casa
PrinteazaPasta de ardei iute, de casa din: ardei iute, usturoi, coriandru, sare de mare, otet, limeta.
Poate te intereseaza si Sos Salsa verde
Ingrediente:
- 4-6 cesti ardei iute tocat
- 6 catei de usturoi
- 1/2 cana coriandru tocat
- 1 lingurita sare de mare
- 1 cană oțet alb
- 1 limeta
Mod de preparare:
Se spală ardeii și tăiați tulpinile, apoi tocati la masina de tocat.
Dupa preferinta, puteti pastra sau elimina semintele.
Tocati apoi usturoiul si coriandrul, tot la masina de tocat.
Puneti amestecul intr-un castron si adaugati otet, sare, suc de limeta si amestecati.
Transferati intr-un borcan si pastrati la rece.
Pasta de ardei iute, de casa
Pofta buna!
Miso: Pasta Esențială pentru Sănătatea Digestivă
Pasta de Jumări – Rețetă tradițională și savuroasă
Pasta de Jumări – Rețetă tradițională și savuroasă din: jumari, usturoi, sare, piper. Pasta de jumări este o mâncare tradițională, apreciată pentru gustul său bogat și textura crocantă. Această rețetă autentică aduce în prim-plan savoarea și tradiția bucătăriei. Vă vom ghida pas cu pas prin prepararea pastei de jumări și vă vom oferi informații nutriționale […]
Pasta de dovlecei cu migdale din: migdale, zucchini, ceapa, marar, usturoi, sirop de lamaie, sare, susan. Ingrediente: 150 g migdale 3 zucchini 2 cepe 2 legături mărar 2 căţei de usturoi, 1 strop suc de lămâie sare după gust puțin susan Mod de preparare: Se lasă migdalele la înmuiat timp de 8 ore. […]
Sper sa iasa iute, iute, iute. Am pus si eu cateva borcane pentru iarna asta