Reteta zilei: Pasta de branza cu scoici

Printeaza

Pasta de branza cu scoici din: usturoi, crema de branza, suc de lamaie, sos worcestershire, sare, piper, scoici, supa de scoici, marar.

Poate te intereseaza si:

 

 

Ingrediente:

  • 1 catel de usturoi, cojit
  • 240gr crema de branza
  • 2 lingurite de suc de lamaie
  • 1 1/2 lingurita sos worcestershire
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 vârf de cuțit de piper
  • 1/3 ceașcă scoici (din conserva), tocate
  • 1/4 ceasca supa scoici
  • mărar uscat

 

Mod de preparare:

Pasati usturoiul, se adaugă restul ingredientelor și se amestecă.

Amestecati bine pana se omogenizeaza si se combina bine toate ingredientele, trebuie sa obtineti o pasta cremoasa.

 

Pasta de branza cu scoici

Pasta_de_branza_cu_scoici_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Pasta de peste (somon) cu branza

Pasta de peste (somon) cu branza din: somon, crema de branza, ceapa, lamaie, marar, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat un borcănel cremă de brânză cu verdeaţă o legătură ceapă verde sucul de la 1/2 lămâie mărar piper   Mod de preparare: Somonul se taie cât mai mic sau se mixează. Se pune într-un castron […]

 

Pasta de peste si branza

Pasta de peste si branza din: ton, crema de branza, ceapa, castraveciori. Ingrediente: o cutie ton în suc propriu 125 g cremă de brânză o ceapă mică castraveciori pentru servit   Mod de preparare: Tonul se pune la scurs. Crema de brânză se pune într-un castron. Se adaugă tonul scurs şi ceapa curăţată şi tăiată […]

 

 

Pasta de peste (somon) cu branza

Pasta de peste (somon) cu branza din: somon, crema de branza, ceapa, lamaie, marar, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat un borcănel cremă de brânză cu verdeaţă o legătură ceapă verde sucul de la 1/2 lămâie mărar piper   Mod de preparare: Somonul se taie cât mai mic sau se mixează. Se pune într-un castron […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Gabriela Martin

    A fost buna pasta de branza?

  2. Foarte buna si potrivita pentru o gustare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.