Pasta de peste afumat din: condimente pentru peste, macrou, maioneza, coriandru, lamaie, ardei iute, sare, piper alb, ceapa murata.
Ingrediente:
condimente pentru peste
12 fileuri macrou
1 cană maioneza
3 linguri de coriandru tocat
1 lamaie
2 ardei iuti, cubulete
1/2 linguriță sare
1/2 lingurita piper alb
Ingrediente garnitură:
ardei iute feliat
ceapa murata
frunze proaspete de coriandru
Mod de preparare:
Într-un vas suficient de mare, se adaugă condimentele pentru peste și mai multe cesti de apa.
Adaugati peștele și lasati la marinat timp de 1 1/2 ore.
Pregătiți gratarul pentru afumat, adăugați fileurile de pește.
Afumati pentru 2-2 1/2 ore. Transferati pe o foaie de copt si lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Indepartati pielea de pește.
Adaugati bucăți de pește intr-un blender și procesati, incorporati maioneza, coriandru, coaja de lamaie, sucul de la jumătate de lamaie, ardei iute, sare și piper.
Procesati pana se omogenizeaza.
Transferati intr-un bol si dati la frigider peste noapte.
Serviti cu ceapa murata, ardei iuti felii și coriandru proaspăt.
Pasta de peste (somon) cu branza din: somon, crema de branza, ceapa, lamaie, marar, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat un borcănel cremă de brânză cu verdeaţă o legătură ceapă verde sucul de la 1/2 lămâie mărar piper Mod de preparare: Somonul se taie cât mai mic sau se mixează. Se pune într-un castron […]
Pasta de peste si branza din: ton, crema de branza, ceapa, castraveciori. Ingrediente: o cutie ton în suc propriu 125 g cremă de brânză o ceapă mică castraveciori pentru servit Mod de preparare: Tonul se pune la scurs. Crema de brânză se pune într-un castron. Se adaugă tonul scurs şi ceapa curăţată şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Incerc si eu pasta de peste