Pasta tartinabila cu sunca si legume din: sunca, ceapa, telina, maioneza, mustar dijon, sos worcestershire, lamaie, zahar brun, sos iute, praf de mustar.
Ingrediente:
2 cani sunca
1/3 cana ceapa cuburi
1 tulpină de țelină, cuburi
1/3 cana maioneza
2 linguri de muștar dijon
1 lingura sos Worcestershire
1 lingura coaja de lamaie si 1 lingura suc de lamaie
1 lingura zahar brun
2 linguri sos iute
1 lingura praf de mustar
Mod de preparare:
Se adauga sunca, ceapa, țelina, muștar Dijon si 1/3 cana maioneza la blender.
Se proceseaza pana se omogenizeaza.
Adaugati coaja de lămâie, zahărul brun și sos iute si se omogenizeaza din nou.
Se transferă într-un castron și se adauga praful de mustar si 1 lingura suc de lamaie.
Pasta de sardine cu masline din: sardine, masline, avocado, ceapa, unt, lamaie, piper. Ingrediente: 10 măsline mov 200 g sardine 1/2 avocado 1/2 ceapă galbenă sau roşie 50 g unt zeamă de lămâie piper Mod de preparare: Se mixează în blender 10 măsline mov, 200 g sardine (din conservă sau preparate în cuptor sau […]
Pasta de avocado cu fistic din: avocado, usturoi, menta, nuca, fistic, lamaie, ulei de masline, sare. Ingrediente: 1 căpăţână de usturoi 1 legătură busuioc verde 1 legătură mentă verde 2 avocado coapte 1 cană miez de nucă 1 ceaşcă ulei de măsline 2 linguri fistic, sucul de la 1/2 lămâie Mod de preparare: Se […]
Pasta de somon si branza din: somon, crema de branza, ceapa, lamaie, marar, piper. Ingrediente: 200 g somon afumat un borcan de cremă de brânză o legătură ceapă verde sucul de la 1/2 lămâie mărar piper Mod de preparare: Somonul se taie cât mai mic sau se mixează. Se pune într-un castron şi se adaugă […]
Tartine cu pasta de ficat si verdeata din: ficat, oua, unt, marar, sare, piper, mustar. Ingrediente: 100 g pastă de ficat 1-2 ouă fierte tari 50-100 g unt mărar verde sare piper 2 linguriţe de muştar Mod de preparare: Se amestecă untul, pasta de ficat şi gălbenuşul ouălor. Se adaugă 1-2 linguri de muştar. Când […]
Tartine cu pasta de ficat si marar din: ficat, oua, unt, marar, sare, piper, mustar. Ingrediente: circa 100 g ficat fript sau prăjit 1-2 ouă fierte tari 50-100 g unt mărar verde sare piper opţional: 2 linguriţe de muştar Mod de preparare: Ficatul fript sau prăjit este trecut prin maşina de tocat, obţinându-se o pastă. Se amestecă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
O sa fac pasta tartinabila
A fost buna pasta asta?