Caracatita la tigaie din: caracatita, ceapa, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Carnea de caracatiță este o carne marină, gustoasă și sănătoasă. Este o sursă excelentă de proteine slabe, fiind de asemenea bogată în minerale precum seleniu, cupru și zinc. Carnea de caracatiță poate fi gătită în multe moduri diferite, cum […]
Reteta zilei: Paste cu anghinare si sos de rosii
PrinteazaPaste cu anghinare si sos de rosii din: rosii uscate, smantana, lapte, anghinare, farfalle, patrunjel, parmezan, sare.
Ingrediente:
- 1 borcan rosii uscate la soare in ulei
- 1 ceasca smantana
- 1 1/2 cana lapte
- 1 borcan anghinare, uscate si tocate
- 1 pachet farfalle
- 1/2 cana de patrunjel proaspat tocat
- parmezan ras
- sare
Mod de preparare:
Puneti rosiile in blender si procesati cateva secunde. Incorporati smantana si procesati din nou pana obtineti o pasta.
Transferati pasta intr-o cratita si adaugati laptele.
Fierbeti la foc mic, adaugati anghinarele si putina sare. Adaugati patrunjel.
Intre timp, fierbeti pastele al dente. Scurgeti si clatiti bine.
Serviti pastele cu sos. Garnisiti cu parmezan si patrunjel.
Paste cu anghinare si sos de rosii
Pofta buna!
Sos de scoici din: crema de branza, maioneza, sos worcestershire, ceapa verde, scoici, sare, piper. Ingrediente: 2 pachete crema de branza 60 gr maioneza 2-3 lingurite sos worcestershire 1 lingura dijon 8-10 fire ceapa verde, tocata 2 conserve scoici, maruntite si scurse Sare Piper Mod de preparare: Combinati toate ingredientele intr-un blender […]
Foarte bune pastele astea