Paste cu carne de vita si ardei din: paste, carne de vita, ceapa, boia, ardei, ulei, sare, piper. Ingrediente: o pungă paste 550 g carne tocată de vită o ceapă o linguriţă boia o foaie dafin un ardei iute, după gust 2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa se taie peştişori si […]
Reteta zilei: Paste cu ardei copti
PrinteazaPaste cu ardei copti din: ardei gras, ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, paste, patrunjel, sare, piper, parmezan.
Ingrediente:
- 2-3 ardei grasi
- 6 linguri ulei de masline
- 1 ceapa rosie, feliata
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 400gr paste
- 3 linguri patrunjel tocat
- sare si piper
- parmezan ras, pentru servire
Mod de preparare:
Coaceti ardeii in cuptor, lasati sa se raceasca si curatati coaja.
Curatati semimtele si taiati fasii.
Gatiti ceapa in ulei pana se rumeneste.
Adaugati usturoiul si mai gatiti 2 minute.
Intr-o cratita aduceti apa la fierbere si fierbeti pastele al dente.
Incorporati in tigaie ardeiul si amestecati.
Adaugati cateva linguri de apa in care au fiert pastele.
Asezonati cu sare si piper si adaugati patrunjelul.
Adaugati pastele, mai gatiti 3-4 minute, amestecand usor, dar des.
Serviti imediat presarate cu parmezan.
Paste cu ardei copti
Pofta buna!
Paste cu carne de vita si ardei
Reteta zilei: Paste cu ardei si sos
Paste cu ardei si sos din: ardei gras, usturoi, capere, stafide, mustar, lamaie, miere, coriandru, paste, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 3 ardei grasi (rosu, verde, portocaliu) 1 catel de usturoi, zdrobit 2 linguri capere 2 linguri stafide 1 lingurita mustar sucul si coaja de la o lamaie 1 lingurita miere 2 linguri coriandru tocat 225gr […]
Pofta buna!